Новостроящ се луксозен затворен комплекс в кв. Галата

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
35 500 – 120 000
671 €/м² – 982 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа

Площи:
46.43 м² — 123.13 м² Арх. планове

Етажност:
4

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
31

Гаражи:
5

Референтен номер:
VAR-73003

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
1 км 10 км 15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 1 км
 • Център на града: 10 км
 • Летище Varna (VAR): 15 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към морето
 • Гледка към морски залив
 • Гледка към пристанище
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Климатици

Предлагаме на вашето внимание новостроящ се комплекс с панорамни апартаменти в кв. Галата. От повечето апартаменти се открива нескриваема панорама към морето, Варненския залив и града.

Комплексът с наименование "Свети Димитър" е проектиран от затворен тип с контролиран достъп и на територията ще бъдат изградени открит инфинити басейн, детска площадка, 5 гаража и 31 броя открити паркоместа.

Общата застроена площ е 2862 кв. м., като общите части са само 13 % - 369 кв. м. Парцелът е с площ от 1978 кв. м.

Строителството започна на 15.03.2019 г.

Сградата ще разполага с един вход с 36 апартамента, от които 2 са едностайни, 22 двустайни, 10 тристайни и 2 четиристайни. Жилищата са проектирани с правилни правоъгълни форми на стаите и функционални разпределения. Входа ще разполага с луксозен асансьор за 8 човека. Общите част ще бъдат изпълнени с естествен камък гранит за стълбището.

Строителството ще е монолитно със стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Дограмата ще е петкамерна PVC с двоен стъклопакет и френски прозорци за максимален обзор на панорамния изглед. Външните изолации ще са изпълнени с високотехнологични материали за максимална термозащита. Фасадните мазилки ще са италиански и ще наподобяват дървесни декорации. Парапетите на терасите ще бъдат изпълнени с триплексови стъкла за да не се скрива прекрасната панорама към Варненския залив и града.

Районът, в който се строи обекта се намира в края на града, на тихо и спокойно място, далеч от натоварени и шумни пътни артерии. Кварталът е застроен предимно с еднофамилни къщи и нискоетажни многофамилни комплекси. Тишината, спокойствието и удобствата, които ще предлага комплекса го правят подходящ, както за постоянно живеене, така и за летен отдих.

Квартал Галата разполага с регулярен градски транспорт до центъра на града, като автобусната спирка е на 250 метра от комплекса. Достъпът до имота се осъществява по асфалтиран път.

Налични са всички комуникации характерни за големия град. В квартала има детска градина, училище, поща, полицейски участък, супермаркети, паркови зони за разходка и пикник. В близост до комплекса има заливчета с ненатоварени през летния сезон плажове. Районът разполага с много зеленина и е известен с чистия си морски въздух. Тъй като сградата е разположена на нос Галата тя е заобиколена от изток и север от морето и предлага чудесна панорама.

Разстоянието до центъра на града е 10 км, а до летище Варна - 15 км.

Инвеститор на обекта е известна Варненска строителна компания с повече от 20 завършени проекта в района на гр. Варна. Компанията е стартирала своята дейност през 1996 г. и през годините се е проявила като един надежден, коректен партньор и доказан професионалист в строителния бранш.

Схемите за плащане са гъвкави. Строителят предлага примерна схема на плащане, но при желание на клиента може да бъде променена за да отговори на неговите възможности и предпочитания.


 • Резервация 2000 евро.
 • Капаро - 10 % от цената на имота при подписване на предварителен договор.
 • Първа вноска - 25% при завършен нулев цикъл (заливане на основите на сградата).
 • Втора вноска - 40% при получаване на АКТ 14 (завършване на грубия строеж).
 • Трета вноска -15% при получаване на АКТ 15 ( завършване на строителните дейности).
 • Четвърта вноска - 10% при издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация на обекта.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Видео

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.36 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Новини от строителството

Гергана Цанкова спечели е Препоръчан брокер за септември 2021: 04.10.2021г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.36 MB)

 Изтегли план  1