LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозна сграда тип затворен комплекс в кв.Бриз

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
90 000 – 270 000
798 €/м² – 1 130 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Магазини

Площи:
110.83 м² — 305.54 м²

Етажност:
4

Референтен номер:
VAR-65010
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Слънчеви колектори

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
600 м 3 км 14 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 600 м
  • Център на града: 3 км
  • Летище Varna (VAR): 14 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към парк
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Слънчеви колектори

Нов подход в средата на живот и в качеството на обитаване. Да помечтаем за един по-съвършен свят и да го почувстваме.

Местоположението е ключово за квартал Бриз – на ъгъла на двете основни за района улици, граничи с парка към паметника на Българо-съветската дружба, а от юг – югоизток е с ориентация към морето. Малко на брой жилища, с големи помещения и всички удобства, подобно на еднофамилната къща, която бихте построили за семейството си. Сградата е разделена на три входа и по този начин на един етаж има не повече от 3 апартамента. Разнообразието от жилища, с различен брой спални, Ви дава възможност за избор. Всички апартаменти са ориентирани към вътрешен, богато озеленен двор с изложение юг - югоизток и панорама към морето. Сградата се намира в един от най-красивите и комуникативни райони на морския ни град – кв. Бриз. Морето е част от панорамата на комплекса.

Вътрешният двор е предвиден за достъп само от собствениците на комплекса. Разполага с детски кът, беседка с барбекю, зелени площи, пергола със зеленина и пейки за почивка. Отделена е зона за свободното време на живущите. Предвидена е фитнес зала и зала за събирания, партита и забавление. В подземния паркинг има места за автомобилите на всички живущи и възможност за второ паркомясто за всеки апартамент. Предвидени са и няколко колонки за зареждане на електромобили и хибриди. От стълбищната клетка имате пряка връзка с жилището, в което живеете. Има специална зала за паркиране на велосипеди.

Конструкцията на сградата е монолитна, скелетна, с тухлени не носещи стени. Предвидена е външна топлоизолационна система от 10 см каменна вата, на конструкция под окачена, вентилируема фасада от фиброциментни плоскости и HPL плоскости. Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухлена зидария с дебелина съответно 25 см и 12 см с тухли Wienerberger. Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.

Другите строителни и довършителни параметри включват:

- фасада: комбинирана окачена фасада изпълнена с висококачествен HPL, марка Fundermax Австрия и фиброциментни плоскости с марка Cembrit; парапети от закалено стъкло
- алуминиева дограма с троен стъклопакет – марка SCHUCO
- топлоизолация 10 см и каменна вата
- покрив: плосък с изградена паро хидро и топлоизолационна система
- входно фоайе стени комбинация от латекс, гранитогрес, таван – латекс
- стълбище: стъпала от качествен гранитогрес, парапет по детайл от нераждаема стомана (инокс)
- асансьори: високотехнологични електически марка Schindler за 8 човека, със спирка до всяко ниво на сградата
- подземен паркинг: настилка от шлайфан бетон с разграфени парко места

Степен на завършване на апартаментите:
- стени и тавани на гипсова мазилка и шпакловка; вароциментна мазилка за мокрите помещения; подове на замазка
- входни блиндирани врати на фирма SOLID

При проектирането на жилищната сградата са съблюдавани нормативните изисквания и заданието на възложителя. При жилищните помещения е осигурено максимално благоприятно разположение по отношение на географските посоки, с цел по-добро ослънчаване.

В сградите е проектирана водопроводна инсталация за топла, циркулационна и студена вода. Главните хоризонтални клонове на водопровода и техните разклонения до вертикалните клонове са проектирани открито под тавана на сутерена тип окачена инсталация. Вертикалните клонове ще се положат в мотнажни шахти, а етажните разпределителни кутии ще се вкопаят в стените. Сградната водопроводна инсталация за студена, топла и циркулационна вода е проектирана от тръби от омрежен полиетилен с алуминиева вложка Radopress Pipe life. За всяко жилище, на покрива на сградата е монтиран по един слънчев колектор, който през медна тръбна инсталация се свързва с жилището и осугурява топла вода, в по-голямата част от годината.

В цената на всеки апартамент е включено едно паркомясто, а срещу допълнително заплащане е възможно закупуването на второ.

За повече информация и оглед не се колебайте да се свържите с отговорния по тази оферта брокер!


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти