LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Модерна сграда с големи апартаменти в топ центъра на гр. Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ОБЩИНАТА   На картата
Цени    ЦЕНОВА ЛИСТА
145 982 – 217 862
1 050 €/м² – 1 245 €/м²
Тип:
Апартаменти (различни типове), Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
139 м² — 175 м²

Етажност:
11

Спални:
2

Бани:
1

Имоти в сградата / комплекса:
47

Продадени:
17

Свободни:
30

Референтен номер:
VAR-VRN–49262
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Вътрешни стени
Стени - латекс

Разстояния
250 м 100 м 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 250 м
  • Център на града: 100 м
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла

Създадена, за да задоволи всички потребности за жилище на съвременния млад човек, тази нова сграда с емблематичен дизайн предлага нов поглед към живота в града. Основно преимущество на сградата, в допълнение на нейната безспорна локацията, е избора на големи апартаменти с три спални, каквито почти изцяло липсват на пазара на недвижими имоти в град Варна. Сградата е ориентирана към семействата с деца, които желаят повече простор, модерен начин на живот и близост до най-добрите училища, градини и университети в града.

Сградата
Сградата е решена на единадесет етажа, два от които подземни, осигуряващи паркирането в сградата. Партерния етаж е предвиден за брасерия и два търговски обекта. Следващите осем етажа са жилищни, разделени на три входа с по два апартамента на етаж. В сградата са планирани 47 апартамента с три и четири стаи, всички с ясна и чиста планировка, доставяща максимален комфорт на обитаване. Лоджиите се обединяват с дневните пространства чрез плъзгащи витрини.

Сградата предлага на всички необходими екстри на едно модерно жилище, с осигурени паркоместа и без излишни разходи за поддръжка на имота в годините напред. В изграждането на самата сграда са заложени най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш осигурявайки удобствата и комфорта на жилищната среда с великолепен интериорен дизаин, липса на шум и влага, с ниски енергийни разходи за отопление и охлаждане, а също елегантни общи части, осигурен контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Локацията
Сградата е разположена в идеалния център на морската ни столица, осигурявайки на обитателите си всичко необходимо – места за развлечение, отлични ресторанти и барове, магазини и места за паркиране. В непосрествена близост се намира входа на Морската Градина, с нейните безкрайни опции за спортуване, разходки и наслада от морските изгледи.

Апартаментите в сградата ще бъдат на еднакво близко разстояние от Катедралата на Варна, Икономическия университет, Кметството и Лятно Кино "Тракия". Благодарение на това местоположение, всички собственици ще могат да достигат пеша за около 7-8 минути до всички важни административни сгради, офиси и места за отдих. В района са разположени най-добрите училища и детски градини в града.

Защо да закупите апартамент в сградата?
• Избор на големи апартаменти с три спални.
• Имоти, ориентирани към семействата с деца.
• Разположение в централен, но същевременно спокоен район на Варна, в непосредствена близост до входа на Морската Градина, до Катедралата на Варн и, Икономическия университет.
• Естетчина архитектурна визия и функционално вътрешно разпределение на апартаментите.
• Луксозно строителство с висококачествени материали.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

Цени

Управление и поддръжка

Собствениците ще имат допълнителни месечни разходи за поддръжката на двора и входа.
Разходите ще се определят на събрание на етажната собственост.

Обзавеждане

Всички апартаменти в комплекса се предлагат за продажба необзаведени. Подходящи варианти за обзавеждане се предоставят от инвеститора.

Нашите партньори от Furnish.BG също предлагат качествено обзавеждане на изгодни цени, в зависимост от вашия вкус и възможности. Могат да бъдат проектирани качествени пакети за обзавеждане на апартаментите в този комплекс, които включват всичко необходимо както за постоянно живеене, така и за отдаване под наем.

Базовите пакети с цялостно обзавеждане включват стандартни мебели, изработени от ламинирано ПДЧ. Предлагат се и пакети с максимално оптимизирана цена, постигната чрез изчистената визия на мебелите без допълнителни екстри и аксесоари, но без да се прави компромис с качеството на използваните материали и на изработката.

Цените на пакета "Стандартно обзавеждане" варират спрямо типа и квадратурата на жилището. Пакетът обзавеждане включва най-необходимите мебели и оборудване, без дребните артикули и домашните потреби, които всеки може лесно да закупи по свой собствен вкус.

`

Технически характеристики

Качественото изпълнение на сградата е гарантирано от дългогодишния опит в строителството, изградената система за контрол на качеството и използването на съвременни технологии и материали от световно известни производители.

Степен на завършеност на сградата

Фасада:
Външна фасада /към улиците/ – Вентилируема окачена фасада с детайли от високо технологичен акрилен камък, стъклофибърен бетон и закалено стъкло-триплекс.
Вътрешна фасада /към вътрешен двор/ – силиконова структурна мазилка с детайли от високотехнологичен стъклофибърен бетон.
Фасадна дограма – алуминиеви профили SCHÜCO със стъклопакет 30 мм, от които външно стъкло – 8 мм четирисезонно стъкло, Аргон 90 % и вътрешно стъкло – 6 мм бяло стъкло.
Лоджии – плъзгащи витрини, система SCHÜCO – плъзгане с повдигане.
Топлоизолация – 10 см. EPS
Лоджии и балкони – декинг-система /повдигнат под/ с настилка от гранитогрес 2 см.

Покрив:
Неизползваем плосък покрив – топло, паро и хидро изолиран.

Общи части
Партер:
• стени – стоманобетонова конструкция и зидарии 25см, варо–циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд и крайно покритие латекс
• подове – настилка от гранитогрес
• таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс
• осветление – по архитектурен проект
• облицовка на асансьорна стена – естествен фурнир

Етажни фоайета:
• стени – стоманобетонова конструкция и зидарии 25см, варо–циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд и крайно покритие латекс
• подове – настилка от гранитогрес
• таван – окачени тавани, с осветление по архитектурен проект
• облицовка на асансьорна стена – естествен фурнир

Стълбища:
• стени – стоманобетонова конструкция, варо–циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд и крайно покритие латекс
• таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс
• стъпала от гранитогрес
• парапет по архитектурен детайл

Асансьори:
Високотехнологични асансьори от водещ световен производител – KONE Финландия – 8 местен, високоскоростен – 1,6 m/s, луксозен дизайн.

Подземен паркинг:
• под – настилка от шлайфан бетон
• стени – шпакловка с крайно покритие латекс
• таван – от готова стоманобетонова плоча

Вентилация:
За двете нива гаражи ще се изградят работни смукателни инсталации, които ще изхвърлят замърсения въздух на плоския покрив. Свежия въздух ще постъпва свободно през гаражната врата. При аварийна ситуация и сигнал, подаден от пожароизвестителната инсталация или ръчно се включват аварийни смукателни и нагнетателни вентилатори за всяка обособена пожарна зона
В подземния гараж няма да се допускат автомобили с газови /метанови уредби.

Канализационна инсталация:
Инсталацията за отводняване на климатичните тела ще се включи в канализационната система на сградата. Изградена система от воронки, решетки и тръби за отвеждане на всички дъждовни води.

Eлектро-инсталация:
За сутерените се предвиждат отделни електрически табла. Електрическата инсталация е изпълнена със степен на защита IP 44. Предвидено е дежурно и евакуационно осветление. Работното осветление се включва чрез детектори за движение (PIR) и контактор. Вентилацията се управлява посредством време-реле. Всички осветителни тела са пожарообезопасен тип и притежават съответния сертификат.

Мълниезащитна инсталация:
Обекта е III категория на мълниезащита. За предотвратяване от преки и непреки попадения на мълнии върху жилищната сграда е предвидена за изпълнение мълниезащитна инсталация.

Заземителна инсталация:
Заземителната инсталация е основен елемент във всяка електрическа инсталация. Инсталира се с цел ограничаване на високото напрежение и отвеждане в земята на големия електрически заряд, който може да възникне при попадане на мълния или комутационни процеси в енергийната система. Заземителната система премахва или ограничава риска от повреди в електрическата инсталация и по този начин защитава хората и оборудването от опасните напрежения

Степен на завършеност на апартаментите

Подови настилки:
• за апартаменти: под – циментова замазка;
• за лоджии и балкони – декинг /повдигнат под/ с гранитогресни плочи с дебелина 2 см.;

Стени:
• фасадни стени и стени между отделните имоти – зидарии 25 см – тухли Winerberger Poroterm N F, стоманобетонова конструкция – варо–циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд, с крайно покритие латекс;
• вътрешни стени – зидарии 12.5 см – тухли Winerberger Poroterm N F варо-циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд, с крайно покритие латекс;

Тавани:
окачени тавани от гипсокартон на конструкция 5 см по типов детайл с крайно покритие латекс;

Входна метална врата SOLID за апартаменти:
• стоманена конструкция с дебелина 60мм изработена от студено развалцована стомана и допълнително усилена с профили; пълнеж от минерална вата; шпионка; 3D регулируеми панти на лагер; два пасивни шипа от страна на пантите; ъглова стоманена каса; стоманен обкантващ профил; анкериращи елементи на касата; патронна врата с конусна, квадратна защита и патрон с 5 ключа; декоративни плоскости 2 х 8 мм MDF с покритие естествен фурнир; италиански обков;
Санитарни помещения:
• тавани – окачени тавани от гипсокартон по типов детайл с крайно покритие латекс;
• стени – варо-циментова мазилка;
• под – стоманобетонова плоча, варо – циментова замазка;
• положена водопроводна и канална инсталация, завършена на тапа;

Сервизни/складови помещения:
• тавани – окачени тавани от гипсокартон по типов детайл с крайно покритие латекс;
• стени – варо–циментова мазилка, гипсова шпакловка, грунд, с крайно покритие латекс;
• под – циментова замазка;

Отопление, Вентилация и Климатизация
В дневните и спалните към апартаментите – изградени тръбни връзки за бъдещ монтаж на сплит климатизатори, инверторен тип, стойки за монтаж на външно тяло (доставката и монтажа на климатичното тяло и външния агрегат не влиза в базовата цена на апартамента и подлежи на допълнително заплащане по желание на клиента).
Предвидени са обслужващи площадки на балкони /тераси/ лоджии за монтаж на външните агрегати на климатизаторите – електрическо захранване и отвеждане на кондезната вода.
Във всички санитарни и складови помещения в апартаментите – изградена вентилационна система без краен елемент вентилатор.
Водопровод и канализация
За битови нужди водопроводната инсталация ще бъде изградена от полипропиленови тръби. Меренето на изразходваната вода ще се осъществява чрез водомери с възможност за дистанционно отчитане.

Осветителна и силова инсталация
В апартаментите – захранването на всички консуматори ще става от апартаментно електрическо табло. Апартаментните табла са с входящ автоматичен прекъсвач и изходящи автоматични предпазители. За токовите кръгове на котлони, фурна, миялна машина, пералня, кухненски контакти и контакти за общо предназначение се предвиждат допълнително ЗТУ (дефектнотокова защита). Осветлението на всички помещения е съобразено с функциите, които ще изпълняват, без крайния елемент на осветителното тяло.

Телефонна инсталация, антенна инсталация, интернет
На определени места на партера на сградата за отделните входове ще се монтират слаботокови шкафове, от които ще се изтегли по един брой кабел съответно за: телефонна инсталация, антенна инсталация за кабелна телевизия и структурно окабеляване – интернет до апартаментите по индивидуални тръби.

Съответно в жилищата за слаботоковите инсталации ще се предвиди монтирането на PVC кутия. Връзката между ЕК и PVC кутията ще е посредством гофрирана тръба. От монтираната слаботокова кутия ще се изтеглят отделните излази с проводници положени в стените. Излазите на съответните инсталации ще завършват на интернет розетка RJ 45 скрит монтаж на височина 0,35м от готов под.

Звънчево – домофонна инсталация
В главните ел. табла на отделните входове на сградата ще се монтират захранващи блокове за домофонните уредби и електрическите брави за съответните входове.
Домофонната инсталация ще включва домофонна слушалка във всеки апартамент с връзка до таблото на партера с домофонен говорител и звънчеви бутони монтирани на входа на всеки блок.
В слушалките ще има вграден зумер. Той звъни по различен начин в зависимост от кьде е повикването – от входната врата на блока или от входната врата на апартамента.

СОТ инсталация
Във апартамент ще бъдат положени кабели за сигнално охранителна инсталация. Монтажът на техниката ще се извърши от охранителната фирма след сключване на индивидуални договори.

Архитектура

Движенето на морската вълна вдъховява архитектурата на сградата, която е пресъздадена във фасадата чрез редуване на Corian и стъкло. Лоджиите са презентирани в графитено сив цвят, за да се подсили дълбочината им и елегантната линия на белите елементи. Овалната форма на самия ъгъл омекотява обема и допълнително подчертава изтънчения дизайн на сградата.

Сградата налага различен поглед към разбирането за жилищната среда и градската архитектура - осигурявайки модерна визия и иновативни материали, в съчетание с оптимални по големина жилищните площи без загуба на интимността на средата.

Професионалният екип в лицето на архитектурно студио "Старх" и водещ архитект Светослав Станиславов, главният изпълнител на строителната част "Комфорт" ООД, изборът на материали от водещи световни производители на фасадни облицовки, дограма, стъкла, асансьори, ще направят сградата естетична, функционална и дълговечна.

Основно преимущество на сградата, в допълнение на нейната безспорна локацията, е избора на големи апартаменти с три спални, каквито почти изцяло липсват на пазара на недвижими имоти в град Варна. Сградата е ориентирана към семействата с деца, които желаят повече простор, модерен начин на живот и близост до най-добрите училища, градини и университети в града.

Квартал

Сградата е разположена в идеалния център на морската ни столица, осигурявайки на обитателите си всичко необходимо – места за развлечение, отлични ресторанти и барове, магазини и места за паркиране. В непосрествена близост се намира входа на Морската Градина, с нейните безкрайни опции за спортуване, разходки и наслада от морските изгледи.

Апартаментите в сградата ще бъдат на еднакво близко разстояние от Катедралата на Варна, Икономическия университет, Кметството и Лятно Кино "Тракия". Благодарение на това местоположение, всички собственици ще могат да достигат пеша за около 7-8 минути до всички важни административни сгради, офиси и места за отдих. В района са разположени най-добрите училища и детски градини в града.

Множество търговски центрове, магазини, ресторанти, кафета - цялата градска среда е на една ръка разстояние и в същото време достатъчно далеч, за да има нужното спокойствие и тишина.

План на строителството

Строителството на сградата е започнало през месец април 2016 година. Очаква се изграждането на сградата да завърши през април 2018 година.

Плащане

Резервация на апартамент
Всеки от апартаментите в сградата може да бъде резервиран веднага за периода до подписване на предварителния договор - в рамките на 14 дни.

Схема на плащане
• 25 % от цената като първа вноска (невъзвръщаема) при подписването на предварителния договор до 14 дни след резервация.
• 75 % от цената като втора вноска при напълно завършване на сградата и получаване на Акт 16.

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. м-т Св. Никола
Варненска област, България

Площи: 155.47 м² — 329.57 м² Спални: 1-2 Етажност: 4

Цени   179 900 – 296 900
акт 16
Апартаменти ново строителство
к.к. Св.Св. Константин и Елена
Варненска област, България

Площи: 43 м² — 238 м²

Цена при запитване
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Операта
Варненска област, България

Площи: 94 м² — 220 м² Спални: 1-2 Етажност: 6

Цени   355 800 – 646 300
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти