Апартаменти "Central point"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
Цена по договаряне
Тип:
Апартамент, Тристаен апартамент

Обща площ:
154 м²

Етаж:
9/10

Спални:
2

Бани:
2

Референтен номер:
VAR-VRN 2879
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла

„Central Point” е модерен бизнес и жилищен комплекс, разположен в сърцето на административния, финансов и културен център на град Варна. Проектът е изпълнен с висококачествени материали и иновационни технологии, покриващи всички изисквания за екологосъобразност, ергономия и енергийна ефективност. Сградата предлага подземен паркинг, два входа с контрол на достъпа, 24 часова охрана и професионална поддръжка на общите помещения. „Central Point” е ситуиран в идеалния център на град Варна.
Морската градина, плажът, пешеходната алея и разположените на нея търговски обекти са само на няколко метра разстояние от вашия нов офис под наем в „Central Point”.

Предимство за бизнес наемателите е непосредствената близост на комплекса до всички банкови, юридически, държавни и административни институции в града. Комплексът „Central Point” предлага и бърз достъп до главните пътни артерии, водещи към летище Варна, северните и южните курортни комплекси и магистралите Варна - София и Варна - Бургас.

Сградата е разделена функционалнo на четири основни части. Първите две са: подземен паркинг на три нива с осемдесет парко-места; партерен етаж, включващ търговска част, ресторант кафе-бар и банков офис. Тези функционални части осигуряват лесен, бърз и удобен достъп до Сградата, както и комфорт и спокойствие на собствениците, наемателите и посетителите на Комплекса. Офис площите в Сградата са разположени на първите пет етажа и се предлагат в разнообразие от големина и разпределение, което дава възможност за богат избор, съобразен с необходимостта за оптимални бизнес решения.

Над офисните етажи са разположени пет жилищни нива с просторни панорамни апартаменти, обособени с отделен вход, асансьор и стълбище. За комфорта на всички пребиваващи в Комплекса е осигурена висококачествена поддръжка на Общите части и съоръжения.
Достъпът до Сградата и отделните части се контролира от професионална система за сигурност като офисната и жилищната част имат различен пропускателен режим, поради функционалните разлики. Подходът към всяка една част в Сградата е съобразен със специфичните изисквания за хора в неравностойно положение. Всички помещения в „Central Point” разполагат със: специално проектирана вентилация, климатизация и отопление, ел. инсталации и комуникации.

Апартаментната част на CENTRAL POINT е разположена на етажи 7, 8, 9 и 10 и е с обща разгъната площ от 2327 кв. м. На седми етаж е разположен EXCLUSIVE APARTMENT – единствен по рода си апартамент с уникална панорамна тераса от 160 кв.м.

На етажи 8, 9 и 10 са разположени PREMIUM APARTMENTS с обща разгъната площ от 160 до 180 кв. м.

Всички апартаменти са просторни и с отлична функционалност. Стандартното оборудване включва специално проектирана цялостна вентилация, климатизация и отопление, луксозно изпълнение на санитарните и общи части, наличие на всички нужни комуникации /телефон, интернет/, подови настилки като паркет или гранитогрес, стени - латекс, изградени инсталации.

Към сградата има 3 подземни нива парко-места. Има възможност за закупуване или за наемане, при следните условия:
- Наем - 100 евро на месец, без ДДС, за брой парко-място.
- Продажба - 15 000 евро, без ДДС, за брой парко-място.

По желание на всеки клиент могат да се извършат индивидуални по вид и качество довършителни работи.

ИМОТИ И ЦЕНИ
ЕТАЖ ДЕВЕТ
Апартамент 7: обща застроена площ 153,85 кв.м. Изложение север – запад. Дневен тракт, две спални, две бани, тераса. Степен на завършване по БДС. Цена 350 000 евро.

ЕТАЖ ДЕСЕТ
Апартамент 10: обща застроена площ 153,87 кв.м. Изложение север – запад. Дневен тракт, две спални, две бани, тераса. Продава се с обзавеждането и оборуднавено. Цена 380 000 евро.

Апартамент 12: обща застроена площ 178,31 кв.м. Изключителна морска гледак към целия залив и централната пешеходна зона на града. Дневен тракт, две спални, две бани, тераса. Продава се с обзавеждането и оборуднавено от висок клас. Цена 490 000 евро.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ
Апартаментът може да бъде резервирана веднага с невъзвръщаем депозит от 3% от покупната цена, платима в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор за покупка и да заплати следващата вноска според плана за плащане, посочен по-долу.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ

• 10% - при сключване на предварителен договор
• 90% - при нотариалното изповядване на сделката

или по договаряне.

Комисионната за агенцията е 3% от продажната цена на жилището.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ: 125 м² Спални: 2 Етаж: 3/4

Цена  240 000
Четиристаен апартамент
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ: 242 м² Спални: 3 Етаж: 4/4

Цена  500 000
Тристаен апартамент
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ: 158.50 м² Спални: 2 Етаж: 6/6

Цена  170 000  155 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти