LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Парцел за фотоволтаичен парк и промишлено строителство

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / С. ОСЕНОВО   На картата
Цена  
340 000
24 €/м²
Тип:
Промишлен парцел, Парцел за инвестиция

Обща площ:
14230 м²

Референтен номер:
VAR-108914
Инфо пакет

Разстояния
28 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 28 км

Представяме за продажба парцел за инвестиция, подходящ за фотоволтаичен парк и промишлено строителство в с. Осеново, на 20 км от гр. Варна.

Общата площ на поземления имот е 14230 кв.м. Трайното предназначение на територията: урбанизирана.

Имотът има реален проект за ПУП, при който може да се раздели на 18 бр. парцели със средна квадратура около 640 кв.м, с удобен път и две вътрешни улици. В непосредствена близост до имота има действащ язовир, изграден по европейски образец, с договор за концесия за 20 г. Подходящ е и за изграждане на къщи за риболовен туризъм, както и несравнимо предимство за индустрията.

Парцелът е изключително подходящ за изграждане на фотоволтаичен парк с оглед факта, че е урбанизирана територия, в близост до трафопост (100 метра) и в непосредствена близост до стълбове с високо напрежение - 20 KW, както и е вариант за изграждане на складова база, промишлено хале или логистичен център.

Село Осеново има постоянна транспорта връзка с Варна. Разположено е в малка котловина, обградена от всички посоки с хълмовете, това е естествена преграда за зимните ветрове. В последните години селото се развива като една вилна и жилищна зона на Варна.

Свържете се с нас за оглед.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти