Alen Mak View

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / К.К. АЛЕН МАК   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
34 500 27 000 – 89 600
559 €/м² – 797 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти

Площи:
39.41 м² — 112.49 м²

Етажност:
5

Асансьор:
да

Квадратура на сградите/комплекса
3500 м²

Референтен номер:
VAR-78745
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла / Стоманобетонна конструкция

Разстояния
500 м 13 км 21 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 500 м
  • Център на града: 13 км
  • Летище Varna (VAR): 21 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към морето
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! Предалгаме апартаменти на изключително атрактивни цени в жилищен комплекс от затворен тип, находящ се в тихо, спокойно и комфортно място за семейна почивка и целогодишно живеене. Комплексът разполага с денонощна охрана и открит паркинг с контролиран достъп.

Районът е осигурен с удобни транспортни комуникационни връзки до града и съседните курорти. В непосредствена близост са разположени целогодишно работещи хранителни магазини, ресторанти, кафенета и спирки на градски транспорт.

Сградата е с Акт 16. Апартаментите се предлагат на фина гипсова шпакловка и циментова замазка, с изградени Електро и ВиК инсталации и монтирана външна входна врата. Дограмата е петкамерна PVC, в бял цвят със стъклопакет от К стъкло. Външната топлоизолационна система е изпълнена с подходящи материали за постигне на оптимална енергийна ефективност.

Подходящи са за студенти във Варненски Свободен Университет, за ваканционен имот, за отдаване под наем и за целогодишно постоянно живеене.

Има налични двустайни апартаменти с площ от 60 кв. м. до 85 кв. м. и две ателиета с площ 39.41 кв.м. Изложението на жилищата е с панорамна гледка към Черно Море. Помещенията в сградите са съобразени с всички съвременни изисквания за функционалност на жилищното пространство.

Районът е с добре изградена инфраструктура: магазини, ресторанти и супермаркети, както училище, детска градина, парк, детски площадки и редовен градски транспорт. Само на 10 минути от комплекса се стига до пазар във Виница, където могат да се купят пресни плодове и зеленчуци, месо и риба.

Апартаментите в района се ползват с голямо търсене при отдаването им под наем и продажбата им.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти