LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Живописен парцел във вилната зона на с. Владая

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / С. ВЛАДАЯ   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект

Обща площ:
15512 м²

Референтен номер:
Sve 62673
Инфо пакет

Разстояния
14 км 23 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 14 км
  • Летище Sofia (SOF): 23 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към селото

Ексклузивен поземлен имот в регулация в село Владая с чудесно местоположение-на слънчевия югозападен склон на Витоша, заобиколен от три страни от природния парк. Парцелът е с лице на асфалтова улица в периферията на вилната зона на селището и предоставя прекрасни гледки към населеното място, Витоша и Плана планини.
„Владая” е разположена в северозападните поли на Витоша и в близост до Люлин планина. Намира се само на 4 км от София, а разстоянието до центъра на столицата е 15 км. През селището минава международен път Е79, има редовни автобусни и маршрутни линии. Районът е изключително спокоен и тих, парцелът предоставя чудесни условия за инвестиции, подходящ е за жилищен комплекс, къщи, хотел, медицински център и др.
Достъпът до имота е целогодишен, има ток и вода до парцела. Намира се само на 800 метра от центъра на селището. В съседство има построени вили.

Позволеното застрояване на парцела е около 21 000 кв.м РЗП. Имотът се характеризира със следните параметри:
• Площ: 15 512 кв.м
• Кота корниз: 10 м
• Плътност: до 40 %
• КИНТ-1.3
• минимално озеленяване: 40 %

Парцелът се намира в изключително красив район с целогодишен досег с планинската природа и лесни комункации със столицата. „Владая” разполага с училище и допълнителни културни дейности към местното читалище, магазини, стадион, кметство, здравна служба и пощенска станция. Природните дадености в съчетание с разнообразната растителност, чистия въздух, тихата атмосфера разкриват чудесни условия пред бъдещите инвеститори. От местността тръгват и две екопътеки „Златни мостове” и „Тихият кът”, които пряват района още по-привлекателен.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

`

Технически характеристики

Позволеното застрояване на парцела е около 21 000 кв.м РЗП. Имотът се характеризира със следните параметри:
• Площ: 15 512 кв.м
• Кота корниз: 10 м
• Плътност: до 40 %
• КИНТ-1.3
• минимално озеленяване: 40 %

Квартал

Имотът се намира в изключително красив район с лесни комункации със столицата. „Владая” разполага с училище и допълнителни културни дейности към местното читалище, магазини, стадион, кметство, здравна служба и пощенска станция. Привлекателната планинска природа, разнообразната растителност, близостта до еко пътеки, чистия въздух и тишината, съчетана с непосредсвената близост до оживената столица са само част от качествата на имота, който очаква своите инвеститори.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти