LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Тристаен апартамент с частна градина в сграда проект на I/O architects в кв.Драгалевци

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ДРАГАЛЕВЦИ / ВИТОША ПЛАНИНА   На картата
Цена  
498 800
1 979 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Тристаен апартамент

Обща площ:
252.07 м²

Етажност:
4

Етаж:
1

Спални:
2

Бани:
2

Асансьор:
да

Гаражи:
2

Референтен номер:
SOF 110045
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Термална енергия / Термопомпа

Климатик
Климатизация, Термопомпа

Разстояния
9 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 9 км
  • Магазин за хранителни стоки: 300 м
  • Спирка: 300 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Отопление
  • Термална енергия
  • Термопомпа
Климатизация
  • Климатизация
  • Термопомпа

Luximmo Finest Estates има удоволствието да предложи на Вашето внимание, изключително рядка възможност за българския пазар, нов луксозен жилищен проект на I/O architects.
I/O architects са едни от малкото български архитекти, разпознаваеми в чужбина. Техни реализирани проекти са били номинирани 7 пъти за наградата на Европейския съюз за съвременна архитектура Мис Ван Дер Рое. Работата им е публикувана в авторитетни световни медии за
архитектура и дизайн, сред които Archdaily, Dezeen, Wallpaper и А10.
Многофамилната сграда е в начален етап на строителството. Срок на завършване края на 2024 г.
Проектът предлага луксозни жилищни пространства, изградени изцяло с мисълта за модерен, устойчив и природосъобразен начин на живот. Имотът се намира в края на малка улица, предлагаща уединение и интимност, в район, застроен предимно с престижни резиденции и еднофамилни нискоетажни къщи.
Местоположението се облагодетелства от близостта на Витоша, а достигането до всяка точка на града е гарантирано за минути.

Налични за продажба са следните два апартамента:

Апартамент с две спални:
Застроена площ 137.07 кв.м. с частна градина 115 кв.м. Общо: 252.07 кв.м.
Ниво 1: дневна с трапезария, тоалетна, склад;
Ниво 2: 2 спални, всяка с баня към нея, перално помещение;
Цена: €498 800

Апартамент с три спални:
Застроена площ 207.56 кв.м. и частна градина 119.50 кв.м. Общо: 327.06 кв.м.
Ниво 1: дневна с трапезария, спалня, тоалетна, склад;
Ниво 2: 2 спални, всяка с баня към нея, перално помещение;
Цена: €691 380

Имотите се продават с идеални части от целия парцел и с възможност за закупуване на:
· Склад с площ 6.71кв.м. – цена € 10 065;
· Гараж 1 с площ 56.27кв.м. - цена € 56 270;
· Гараж 1 с площ 56.27кв.м. - цена € 56 270;

Сградата се обслужва от последно поколение асансьори за автомобили и хора, изцяло аеротермално отопление и охлаждане с вградени инсталации в подове и тавани, както и медна водоснабдяваща система, осигуряващи пренебрежимо ниски цени за отопление и охлаждане, както и кристално чиста планинска вода.
Тъмни перголи и безконечни дограми, естествени материали, включващи ценни видове камък и дърво в елегантно съчетание с метал, стъкло и полиран бетон.

Характерно за цялата сграда е нестандартното обособяване на апартаментите като отделни домове с условия за живот вътре-вън и изискано озеленени с редки растителни видове, индивидуални дворни пространства и тераси.
Проектът представя за първи път на имотния пазар в страната модерно многофамилно строителство, без общи пространства, с персонализирано разположение за всяко индивидуално жилище.

Цялостно имотът демонстрира визия, изграждаща се върху перфектното взаимно допълване между светлини, цветове и материали. Тъмни перголи и безконечни дограми, естествени материали, включващи ценни видове камък и дърво, в елегантно съчетание с метал, стъкло и полиран бетон. Визия импонираща на най-привлекателните стандарти за напредничави, но непреходни строителство и архитектура.
Имотът предлага съвременен прочит на проектантско майсторство. Напредничево пространство за живот, поставящо хората и природата като взаимно свързани звена при изграждането на дома.

Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Oглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме отговорна компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти