LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Инвестиционен имот подходящ за малка сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. БАНИШОРА   На картата
Цена  
289 900 245 300
1 100 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
223 м² (чиста площ: 0 м² плюс общи части: 223 м²)

Площ на парцела:
223 м²

Референтен номер:
Sve-112445
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Парцел в регулация с лице на две асфалтирани улици в кв. „Банишора”. Районът е изключително комуникативен и достъпът до града се извършва посредством бул. „Сливница”.
Парцелът е подходящ за жилищна или търговска сграда.

Имотът е с ъглов правилна формаи граничи със сграда на калкан. Има построена малка стара къща в двора с площ от 98м кв.м. Парцелът попада в Жм2 (устройствена зона с малкоетажно застрояване). Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 223 кв.м
• КИНТ: 1,2
• Плътност: 50%
• Кота корниз: 10 м
• Минимум озеленяване 40%


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти