LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парцел за строителство на бул.Сливница

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛЮЛИН 9 / БУЛ.СЛИВНИЦА   На картата
Цена  
300 000
581 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
516 м²

Референтен номер:
SOF78422
Инфо пакет

Разстояния
5 км 14 км 15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 14 км
 • Център на града: 5 км
 • Летище Sofia (SOF): 15 км
Гледки от имота
 • Гледка към града

Предлагаме за продажба урегулиран парцел, разположен на бул. "Сливница". Имотът е ъглов, попада в устройствена зона Смф, предназначение - Обществено строителство, обществено жилищно строителство и подземни гаражи.
Парцелът е незастроен и има лице на две улици - ул. "Цветница" и бул. "Сливница", разположен е точно до парка пред читалище "Св.Св. Кирил и Методий" .
Параметри на застрояване:

 • Кинт 3,5 , плътност на застрояване 60% .
 • Възможна реализация на надземна РЗП - 1800 кв. м.
 • Влезнал в сила РУП

  Финансиране на покупката
  Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

  Оглед на имота
  За професионална консулация и оглед на имота в удобно за вас време се свържете с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

  Резервация на имота
  Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

  Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  Ние сме отговорна компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


 • Местоположение

  Приблизително местоположение на имота/комплекса.

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти