Парцел в Драгалевци срещу училище Британика

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ДРАГАЛЕВЦИ   На картата
Цена  
295 000
317 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
932 м²

Референтен номер:
SL 41499
Инфо пакет

Разстояния
10 км 7 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 7 км
  • Център на града: 10 км
  • Летище Sofia (SOF): 10 км
  • Магазин за хранителни стоки: 500 м
  • Спирка: 400 м
  • ЖП гара: 14 км
  • Болница: 5 км
  • Училище: 7 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината

Предлагаме на вашето внимание парцел в регулация с площ 932 кв.м. в квартал Драгалевци, срещу новопостроеното частно училище Британика . В съседство има други кооперации и еднофамилни къщи. Парцелът се намира в долната част на Драгалевци, с лесен и бърз достъп към центъра на София.
Възможност за продажба срещу обезщетение.

Парцелът е подходящ за построяване на кооперация или самостоятелна къща. Пред парцела има газ , новоизграден асфалтов път , електричество, вода и канализация

Според устройствения план, в парцелът може да се застрои при следните параметри:
Максимална плътност на застрояване - 30 ( % )
Максимална интензивност на застрояване - 1 ( Кинт )
Височина на сградата - 10 метра

Собственикът предлага парцела срещу обезщетение от 30%

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти