Бизнес Център "Андромеда"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ / БУЛ. "ЦАР БОРИС III"   На картата
Цена  
НАЕМ 1 265/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
230 м²

Етаж:
6

Бани:
2

Референтен номер:
Sve R69
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 10 км

Предлагаме Ви единствения офис, който се намира на последния етаж в Бизнес Център „Адромеда” – един наистина специален офис с много светлина, тераси и панорамни гледки.

Районът около булевард „Цар Борис ІІІ” и булевард „Никола Петков” е отреден за бизнес строителство и в последно време се развива динамично. Локацията е удобна поради бързия и лесен достъп до централната част на София и директната връзка с повечето бизнес точки на града чрез Околовръстен път. Поради добрата инфраструктура е районът привлекателен както за инвеститори, така и за желаещите да притежават офис в модерен бизнес район. В непосредствена близост до сградата има спирки на градски транспорт, които осигуряват по-лесно придвижване за служителите и посетителите.

Сградата е завършена през 2008г. и притежава почти всички характеристики за офис сграда клас „А”. Изградена е в съответствие със световните стандарти за топло-, шумо- и слънцезащита на фасадните стени и прозорци. Има охраняем и поддържан паркинг на две подземни нива с капацитет 50 паркоместа. Сградата разполага и с ресторант на партерното ниво, който ще се ползва от всички служители и гости. В характеристиките на обекта присъства и висока степен на сигурност и охрана, осигурена чрез 24 часова физическа въоръжена охрана на входовете и изходите на сградата, както и на прилежащите и площи. Сигурността е допълнена и от видеонаблюдение на всички нива и прилежащите площи на сградата, осигурени с достатъчно на брой видеокамери, както и висока степен на противопожарна безопасност, осигурена чрез пожароизвестителна система във фоайетата, магазините и офисите. Наличието на централизирана система за отопление, охлаждане и вентилация предлага максимален комфорт за служители и посетители. Поддръжката на сградата и общите части ще бъде осигурена от специализирана фирма за управление.

Самият офис заема целия пети етаж и панорамните му тераси гледат почти във всички посоки. Чистата площ е 190.50 кв.м. като освен тях офисът разполага и с 162.80 кв.м. под формата на покривни тераси. Разпределението е отворено, без преградни стени, което позволява разпределяне на работните места според нуждите на ползвателите. Отделени са само кабинетът на управителя и конферентната зала. Всички помещения са с френски прозорци, което осигурява максимално количество светлина. Поставени са настилки от полиран гранитогрес, окачени тавани и структурно окабеляване. Офисът разполага и с луксозен санитарен възел, който се предлага напълно завършен с испански теракот и фаянс и монтирана санитария.

Има възможност за немане на подземно паркомясто.

Обявените цени са без ДДС!


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
Офис
гр. София / кв. Манастирски ливади
Софийска област, България

Площ: 150 м²

Наем  1 800 /месец (без ДДС)
под наем
Офис
гр. София / кв. Манастирски ливади
Софийска област, България

Площ: 182 м² Етажност: 7 Етаж: 1

Наем  1 300 /месец (без ДДС)
под наем
Офис
гр. София / кв. Манастирски ливади
Софийска област, България

Площ: 182 м² Етажност: 7 Етаж: 3

Наем  1 300 /месец (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти