LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
акт 16

Четири етажа в бизнес сграда в ж.к. "Х. Димитър"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ХАДЖИ ДИМИТЪР   На картата
Цена  
2 944 000 2 854 000 (без ДДС)
1 260 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
2265 м²

Етажност:
12

Етаж:
10

Стаи:
40

Бани:
4

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-119311
Инфо пакет

Отопление
Парно на ток

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Парно на ток

Представяме ви възможността за придобиване на офисен имот, който предлага възможности за персонализация и създаване на вашето идеално работно пространство. Имотът се състои от четири етажа в бизнес сграда в кв. "Хаджи Димитър". Кварталът е спокоен с удобни пътни и транспортни връзки. Поради близостта си до важни централни точки от града, кварталът е предпочитан за развитие на бизнес дейности, само на 4 км е до центъра на града, а летище София е на 7 км. разстояние. За минути се стига до метростанция "Хаджи Димитър".

Офисът отговаря на изискванията за съвременна, удобна и високотехнологична среда на работа. Офис площите се характеризират с високо ниво на естествена светлина. Проектирани са така, че да предоставят гъвкавост и архитектурно могат да бъдат оформени според функционалните характеристики на бизнеса. Подходящи са за различни бизнес дейности, co-working пространства, услуги в сферата на образованието, медицината и др.

Налични са големи работни пространствa, които могат да бъдат адаптирани за различни дейности и функции. Голямите прозорци осигуряват изобилие от естествена светлина и прекрасна гледка към града и планината.

Разпределението на етажите е следното:
- етаж с два входа, с проект за 15 кабинета, две заседателни зали, панорамни тераси и помощни помещения;
- етаж с два входа, отворени пространства и тераси;
- последните два етажа са свързани с вътрешно стълбище;
- санитарни помещения на всяко ниво.

Сградата разполага с подземен паркинг, система за контрол на достъпа, четири асансьора, системи за пожароизвестяване и гасене. Близостта до обществен транспорт, ресторанти, магазини и други удобства прави работната обстановка още по-приятна и функционална.

Има възможност за закупуване на паркоместа.

Близостта до обществен транспорт, ресторанти, магазини и други удобства прави работната обстановка още по-приятна и функционална.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти