LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно акт 16

Офис под наем в сграда 'Ellipse center', до метростанция Интер Експо Център

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. В.З.ВРАНА - ЛОЗЕН / ДО МЕТРОСТАНЦИЯ ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
НАЕМ 7 800/МЕСЕЦ (без ДДС)

Минимален срок на наема: 1 година

Тип:
Офис

Обща площ:
907 м²

Етажност:
11

Етаж:
8

Асансьор:
да

Референтен номер:
Kbs 119476
Инфо пакет

Състояние
до ключ (с настилки и боядисан)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Разстояния
5 км 8 км 200 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 5 км
  • Летище Sofia (SOF): 8 км
  • Магазин за хранителни стоки: 300 м
  • Спирка: 300 м
  • Болница: 1 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция

Представяме ви необзаведен офис с площ от 907 квадратни метра в една от най-емблематичните офис-сгради в града - Ellipse Center. Намиращ се в непосредствена близост до метростанция Интер Експо Център - Цариградско шосе, този офис е идеално разположен за бизнесите, които ценят лесния достъп и привлекателната локация.

Офисът отговаря на високите стандарти на клас А, гарантирайки комфорт и ефективност за всички наематели. В допълнение, има възможност за наемане на паркоместа, което е удобство за служителите и клиентите на компанията.

В цената на наема е включена таксата за управление, което означава, че наемателят няма допълнителни разходи за поддръжка на общите части на сградата.

Необзаведеният характер на офиса предоставя възможност за персонализация и адаптация според нуждите на наемателя, като го прави подходящ за различни видове дейности и бизнес модели.

Ellipse Center е не само място за работа, но и символ на престиж и професионализъм, което го прави предпочитан избор за много компании и предприятия.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти