LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!
под наем дългосрочно акт 16

Офис под наем на булевард България

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СТРЕЛБИЩЕ / ДО БУЛ. БЪЛГАРИЯ   На картата
Цена  
НАЕМ 700/МЕСЕЦ

Задължителна такса поддръжка

Минимален срок на наема: 1 година

Тип:
Офис

Обща площ:
80 м²

Етажност:
10

Етаж:
2

Асансьор:
да

Паркоместа на закрито:
2

Референтен номер:
Kbs 119147
Инфо пакет

Състояние
добро

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Климатик
Климатизация

Разстояния
6 км 15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 6 км
  • Летище Sofia (SOF): 15 км
  • Магазин за хранителни стоки: 700 м
  • Спирка: 1 км
  • Болница: 1 км
  • Училище: 800 м
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация

Отдава се просторен офис, състоящ се от две индивидуални стаи и общо работно пространство, което може да бъде използвано за срещи, обучения или колективна работа. Цената на наема включва всички необходими разходи и такси, осигурявайки удобство и спокойствие за наемателя. Това включва услугите за почистване, електричество, парно, студена вода, връзка с интернет, както и доставка на минерална вода. Таксата за вход и консумативите също са включени в наемната цена, осигурявайки безпроблемно използване на офисното пространство.

Офисът е удобно разположен на булевард България в близост до сградата на ОМВ. Възможността за наем на паркоместа в подземния паркинг на сградата предоставя допълнително удобство за наемателите, осигурявайки лесен достъп и паркиране за служителите и клиентите.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти