LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Представителен офис в бизнес сграда клас "А" до НДК

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
НАЕМ 4 070/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
254 м²

Етажност:
12

Етаж:
9

Стаи:
4

Спални:
4

Бани:
2

Асансьор:
да

Паркоместа на закрито:
2

Референтен номер:
Sve-108985
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
  • Тухла

Представяме ви офис в бизнес сграда клас А+ с гледка към парка на НДК. Имотът е част от сграда с Разрешение за ползване от 2007 г., разполагаща с жива охрана 24/7, видеонаблюдение, два асансьора, вентилационна система и луксозни общи части. В непосредствена близост се намират големите столични булеварди - бул. „Патриарх Евтимий”, бул. "Васил Левски", бул. „Витоша”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”. За минути се стига до желани точки както с автомобил така и с метро.
Отоплението се извършва чрез климатична система.

Обявената цена е без ДДС и такса поддръжка.

Офисът заема девети от общо дванадесет за сградата. Изложението е изток/запад/север, с откриващи се гледки към символите на София-НДК и Витоша планина. Помещението се състои се от:
• приемна
• офис зала
• два кабинета
• заседателна зала
• тераса
• кухненски кът
• две тоалетни

Имотът е качествено завършен, предоставя се със следните довършителни работи:
• стени: латекс
• подови настилки: двоен под, висококачествен мокет
• алуминиева дограма
• оборудвани санитарни помещения на теракота и фаянс

Офисът предоставя чудесни възможности за развитие на Вашия бизнес. Отличните комуникации в комбинация със стратегическото местоположение правят имота привлекателен за инвестиции. С приятна градска разходка се стига до институции, офиси в сферата на услугите и комуникациите, банкови преставителства, нотриални кантори, бизнес центрове.

Има възможност да се наемат подземни паркоместа в сградата.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти