LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Модерни офиси в кв."Х. Димитър"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ХАДЖИ ДИМИТЪР   На картата
Цена  
780/МЕСЕЦ НАЕМ 552/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
65 м²

Етажност:
12

Етаж:
8

Стаи:
1

Спални:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-99968
Инфо пакет

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Подове
Подове с паркет

Вътрешни стени
Стени - латекс

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация

Модерен офис за вашите бизнес проекти на промоционална цена за първата година от договора! Чудесно разнообразие от луксозни офис помещения в бизнес сграда, намираща се в кв. "Хаджи Димитър", в близост до метростанция. Кварталът е спокоен с удобни пътни и транспортни връзки до центъра, и летището на София.

Офисът отговаря на изискванията за съвременна, удобна и високотехнологична среда на работа. Офис площите се характеризират с високо ниво на естествена светлина. Проектирани са така, че да предоставят гъвкавост и архитектурно могат да бъдат оформени според функционалните характеристики на бизнеса на наемателя. Допълните удобства в помещенията включват отопление и охлаждане посредством чилъри, окачен таван, под от естествен камък и високоскоростна интернет връзка. Помещенията са напълно обзаведени с бюра, столове и шкафове.
Обявения офис се състои от две отделни помещения и собствена тераса.

Офисът е с подово отопление и охлаждане, вентилационна система за свеж въздух отвън, както и климатик.
На разположение на наематилите е луксозно фоайе с рецепция, заседателна зала, бар с напитки и уютни общи части. Налична е и копи стая с мултифункционално устройство за копиране, принтиране и сканиране.

Допълнителна екстра е възможност за краткосрочно наемане на луксозен апартамент на етажа.

Сградата разполага с подземен паркинг, жива охрана 24/7, система за контрол на достъпа, асансьор, системи за пожароизвестяване и гасене.

Месечни такси за режийни разходи – 3 евро/кв.м без ДДС, като включва консумираната електроенергия, топла и студена вода, климатизация (охлаждане и отопление), охрана и видеонаблюдение, профилактика и ремонт на общи инсталации и др.; 2 евро/кв.м. без ДДС за почистване на офиса, на общите части на сградата и фасадата.

В допълнение може да ползвате и други пакетни услуги предоставени от Наемодателя.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на два наема. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

<


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти