LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Модерни офиси в кв."Х. Димитър"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ХАДЖИ ДИМИТЪР   На картата
Цена  
540/МЕСЕЦ НАЕМ 382/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
45 м²

Етажност:
12

Етаж:
8

Стаи:
1

Спални:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-99967
Инфо пакет

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Подове
Подове с паркет

Вътрешни стени
Стени - латекс

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация

Модерни офиси за вашите бизнес проекти на промоционална цена. Чудесно разнообразие от луксозни офис помещения в бизнес сграда, намираща се в кв. "Хаджи Димитър", в близост до метростанция. Кварталът е спокоен с удобни пътни и транспортни връзки до центъра, и летището на София.

На разположение са няколко свободни офиса с възможност за обединяване.
Всички офис помещения отговарят на изискванията за съвременна, удобна и високотехнологична среда на работа. Офис площите се характеризират с високо ниво на естествена светлина. Проектирани са така, че да предоставят гъвкавост и архитектурно могат да бъдат оформени според функционалните характеристики на бизнеса на наемателя. Допълните удобства в помещенията включват отопление и охлаждане посредством чилъри, окачен таван, под от естествен дъб и високоскоростна интернет връзка. Помещенията са напълно обзаведени с бюра, столове и шкафове.
Налице на етажа е луксозно фоайе с рецепция, заседателна зала, бар с напитки и уютни общи части.

Сградата разполага с подземен паркинг, жива охрана 24/7, система за контрол на достъпа, асансьор, системи за пожароизвестяване и гасене.

Разгледайте и останалите възможности за наем на съседните офис помещения:
1. Офис 50 кв.м. с общи части
2. Офис 65 кв.м. с общи части
3. Офис 30 кв.м. с общи части

Месечни такси за режийни разходи – 3 евро/кв.м без ДДС, като включва консумираната електроенергия, топла и студена вода, климатизация (охлаждане и отопление), охрана и видеонаблюдение, профилактика и ремонт на общи инсталации и др.; 2 евро/кв.м. без ДДС за почистване на офиса, на общите части на сградата и фасадата.

Цените са без ДДС.
В допълнение може да наемете и паркоместа.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на два наема. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти