LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис в престижна сграда клас "A"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ДОКТОРСКИ ПАМЕТНИК   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Офис

Обща площ:
439 м²

Етажност:
7

Етаж:
6

Стаи:
7

Бани:
4

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-93647
Инфо пакет

Отопление
Термопомпа

Обзавеждане
Кухн. бокс

Подове
Подове с мокет

Вътрешни стени
Стени - латекс

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • Термопомпа
Климатизация
  • Климатизация

Голям комфортен офис в атрактивна бизнес сграда клас "А" с отлично местоположение в кв. Докторски паметник. Офис сградата е проектирана така, че да отговаря на най-модерните и качествени технологии в офис пространството. Сградата е с Разрешение за ползване от 2016 г. и разполага с луксозни общи части, видеонаблюдение, денонощна охрана 27/7 и подземен паркинг. Районът предоставя всички преимущества на централната локация. На близки разстояния се намират държавни учреждения, банкови представителства, офиси в сферата на услугите и комуникациите. Основните пътни артерии са големите булеварди „Васил Левски”, „Цар Освободител”, „Е. и Х. Георгиеви”, "Цариградско шосе" В близост са Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Националната библиотека, Докторска градина, множество посолства, галерии, театри, заведения и множество държавни административни офиси.

Офисът се състои се от една заседателна зала, два малки кабинета, три отворени работни помещения, сървърно помешение, кухня и четири санитарни възела. Има възможност за промяна на разпределението.

Технически характеристики на офис сградата:
• Отопление и климатизация - термопомпени системи въздух-вода Daikin за жилищна част и VRF двутръбни и тритръбни фреонови системи Toshiba Вентилацията е изпълнена с високоефективни климатични камери DamVent с първо стъпало - рекуперативни топлообменници и вторично възвръщане чрез термопомпени агрегати в каналите на третирания въздух
• Стени - стандартни разделителни за офисите - леки преградни стени от стъкло или гипс картон
• Тавани – окачен таван, с вградени осветителни тела и пожароизвестяващи датчици
• Под – мокет
• Електро – инсталирана електрическа мощност от 4 MW, като захранването се подсигурява от две подстанции. Резервиране на електрозахранването се осъществява с два дизел агрегата с мощност 900 KW.
• Структурно окабеляване
• Сигурност – Дискретна система за видеонаблюдение, осигуряваща пълен периметър на общите частии терена се контролира от специализиран охранителен център в сградата. 24 часа жива охрана от специално обучени служители на реномирана охранителна компания.
• Пожароизвестителна система
• БМС – изградената интелигентна система за управление на сградните инсталации ще контролира и управлява всички сградни ОВКИ системи, както и системите за пожарозащита и безопасност.
• Фасада – керамични плочи на Agrob Buchtal с покритие Hidro Tech със „самопочистващ ефект“. Композитни алуминиеви панели (негорим) Alucobond клас А. Врачански варовик
Има възможност за наемане на подземни паркоместа.
Посочената цена е без ДДС и без такса поддръжка, която е 2 евро/кв.м. без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти