Офис под наем в мултифунционална бизнес сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ИЗТОК / ДО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ / БУЛ. Д-Р ГЕОРГИ М. ДИМИТРОВ   На картата
Цена  
НАЕМ 1 282/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
95 м²

Етажност:
9

Етаж:
1

Стаи:
1

Бани:
6

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-87174
Инфо пакет

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Кухн. бокс

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с мокет

Разстояния
6 км 11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 6 км
 • Летище Sofia (SOF): 11 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
Отопление
 • Климатици
Климатизация
 • Централна климатизация

Модерен офис в престижна сграда на 700 метрa от метро станция "Г. М. Димитров" . Офисът е изключително просторен тип „open space” и се намира в бизнес сграда клас А . Районът носи всички предимства на бизнес локацията. Основните пътни артерии са бул. „Цариградско шосе”, бул. „Г.М.Димитров". Достъпът е лесен и удобен, само на 9 мин. с превозно средство до летището и на 5 мин. до центъра. Сградата разполага с представително луксозно фоайе с рецепция и портиер, както и зали, ресторант, кафе и тераси за общо ползване, три асансьора и две стълбища.
Отоплението е на ток, посредством климатична инсталация.

Офисът заема първи етаж от общо девететажната сграда с три асансьора. Изложението е северно. Помещението е с иновативен облик, открояващ се с:

 • високи окачени тавани
 • стени от гипсокартон и стъкло
 • отваряеми прозорци
 • двоен под с висококачествен мокет
Имотът се състои от:
 • Едно работно помещение тип "open space" до 14 работни места.

На етажът за общо ползване са разположени:
 • 7 санитарни помещения;
 • 1 кухня;
 • 2 килера;
Офисът се предлага без обзавеждане, но с оборудвана кухня, предоставяйки възможност за избор на собствен интериор от бъдещите си наематели.

В цената не е включен ДДС и такса поддръжка от 2,70 Евро/кв.м. без ДДС.

Има възможност за наемане на паркоместа.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти