LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Обзаведен офис в бизнес сграда клас "А"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 1   На картата
Цена  
НАЕМ 6 332/МЕСЕЦ

Минимален срок на наема: 2 години

Тип:
Офис

Обща площ:
469 м²

Етажност:
4

Етаж:
1

Спални:
4

Бани:
2

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
20

Референтен номер:
Sve-80797
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м) / Цялостно ремонтиран имот

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към парк
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
  • Цялостно ремонтиран имот
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация
  • Централна климатизация

Офис в бизнес сграда клас "А", находяща се на бул. "Цариградско шосе", на много комуникативно място с бърз достъп до центъра и летището.

Офисът е тип "open spacе" с възможност за лесно преустройство. Състои се от помещение за рецепция/лоби, заседателна зала с 15 места, голямо помещение с 50 работни места, стая за хранене с обзаведен кухненски бокс, две санитарни помещения и сървърна стая. Обзавеждането е следното: 50 бр. работни бюра с чекмеджета, три заседателни маси с 15 бр. стола, хладилник, миялна машина, кухненски шкафове с мивка и скрин. Изложенията са изток, запад и юг, с гледка към вътрешен двор и паркинг. Офисът разполага с окабеляване 7-ма категория, вентилация, VRV система за отопление и охлаждане, отваряеми прозорци, двоен под с кутии, подова настилка от висококачествен мокет, LED осветление, високи тавани над 3.40 м. и система за контрол на достъпа.

Сградата отговаря на всички изисквания за бизнес сграда клас "А", с професионален мениджмънт на управление. Налице са луксозно лоби и рецепция, два асансьора, дизелов генератор, видеонаблюдение и жива охрана 24/7. Има възможност за наемане на голям брой подземни и надземни паркоместа.

Цената е без ДДС и такса поддръжка - тип "open book", която е 2.90 Евро/кв.м.без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти