LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Функционален офис в бизнес сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 1   На картата
Цена  
НАЕМ 5 166/МЕСЕЦ (без ДДС)

Минимален срок на наема: 2 години

Тип:
Офис

Обща площ:
396 м²

Етажност:
10

Етаж:
8

Спални:
8

Бани:
4

Асансьор:
да

Гаражи:
5

Референтен номер:
Sve-77068-27371
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици / Локално парно

Обзавеждане
Кухн. бокс

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
  • Климатици
  • Локално парно
Климатизация
  • Климатизация
  • Централна климатизация

Просторен офис част от бизнес сграда клас "А", находяща се на бул. "Цариградско шосе".

Офисът е тип "open spacе" с възможност за лесно преустройство. В момента е разделен на 8 отделни кабинета и зали, чрез стени от стъкло и гипсокартон, има кухненски бокс, и четири санитарни възела. Офисът разполага с окабеляване 7-ма категория, отваряеми прозорци, подова настилка от висококачествен мокет, LED осветление и система за контрол на достъпа.

Сградата отговаря на всички изисквания за бизнес сграда клас "А", с професионален мениджмънт на управление и голяма функционалност. Налице са луксозно лоби и рецепция, 3 скоростни асансьора, дизелов генератор, локално отопление, климатизация, вентилация, видеонаблюдение и жива охрана 24/7. Разполага с ресторант, кафене, зони за отдих, открити тераси и др. Има възможност за наемане на до 10 паркоместа в подземен паркинг с топла връзка.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на два до три месечни наема. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти