LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Търговска площ в представителна бизнес сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
67 000 (без ДДС)
1 675 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис, Търговски имот

Обща площ:
40 м²

Етажност:
7

Референтен номер:
Sve-74702
Инфо пакет

Отопление
Локално парно

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Локално парно

Климатик
Климатизация

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Локално парно
Климатизация
  • Климатизация

Търговска площ в представителна бизнес сграда на бул. Ал. Стамболийски. Имотът се намира в бизнес сграда с отличие за Сграда на 2008 година на пешеходно разстояние от Храм Паметник “Св. Неделя“ и в непосредствена близост до бул. Христо Ботев.

Отоплението се осъществява локално чрез климатици.

Помещението се намира на партерен етаж в сграда с луксозни общи части. На етажа има приятен лоби бар и рецепция, както и представителни офиси на фирми с различна дейност, което гарантира голям човекопоток.

Имотът е с обща площ от 40 кв.м., с изцяло южно изложение. Предлага се без обзавеждане. Цената е без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти