Джулия Любенова

Консултант, Офис Витоша, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Джулия Любенова се присъединява към екипа на Luximmo през 2018 година. Тя завършва средното си образование в Национална гимназия за Приложни изкуства Св. Лука, София, където придобива Трета степен по професионална квалификация по професия художник, специалност "Рекламна графика". Продължава висшето си образование в Национална академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов", София, където завършва Сценичен и екранен дизайн. Владее английски език на много добро ниво.

Джулия има професионален опит като художник-гримьор за различни телевизионни и сценични продукции, след което заема позицията Управител на един от първите концептуални магазин за streetwear облекло в страната. Но своите търговски умения развива най-вече като дизайнер и основател на бижутерския бранд DIJU.

В работата си Джулия разчита изключително много на своя индивидуален и личен подход в работата с клиенти - твърди, че за работата й като бюти гримьор и стилист е изключително важно да има диалог между нев и дадения клиент, за да бъде удовлетворено неговото очакване за крайния резултат и оптимизиране на отделено време и от двете страни. Вярва и в своите умения за работа в екип - успява да намери общ език, персонално или с екип от хора за отрицателно време и в динамична среда.