LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Ийст Парк Трейд Център / East Park Trade Center

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / ЕКСПО 2000   На картата
Тип:
Офис

Обща площ:
442.55 м² (чиста площ: 384 м² плюс общи части: 58.55 м²)

Референтен номер:
Sfa 1105-25979

Състояние
отлично

Отопление
Електрически конвектори

Обзавеждане
Необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
Отопление
  • Електрически конвектори

Модерни офиси за вашите бизнес проекти. Чудесно разнообразие от луксозни офис помещения в бизнес сграда East Park Trade Center, намираща се на бул. Никола Вапцаров в кв. Лозенец, в непосредствена близост до ЕXPO 2000. Кварталът е един от най-престижните в София, като успява да съчетае усещане за природа, отлично развита инфраструктура и централна локация.

Описваната висококачествена бизнес сграда клас А е проектиране от италиански архитект. Разполага с 3 офисни етажа и подпокривно ниво с две овални озеленени тераси. Всички офис помещения отговарят на изискванията за съвременна, удобна и високотехнологична среда на работа. Офис площите се характеризират с високо ниво на естествена светлина. Проектирани са така, че да предоставят гъвкавост и архитектурно могат да бъдат оформени според функционалните характеристики на бизнеса на наемателя. Допълните удобства в помещенията включват BMS система Honneywell, отопление посредством вентилаторни конвектори, окачен таван и повдигнат под с осигурени комуникации (Окабеляване CAT 6).

Сградата разполага с подземен паркинг, система за контрол на достъпа, асансьор, системи за пожароизвестяване и гасене. Партерното ниво е с луксозно, удобно и отлично оформено фоайе, с рецепция и места за сядане, заседателни и изложбени зали, кафене, банков клон. В допълнение в сградата ще откриете две конферентни зали за по 40 човека с възможност за обединяване, с пълно обзавеждане и оборудване за провеждане на конференции, семинари и обучения.

Разгледайте и останалите възможности за наем на офис в същата сграда (11.2 евро / кв.м без ДДС):
1. Офис 97.39 кв.м. плюс общи части = 112 кв.м - 1254.4 EUR;
2. Офис 143.49 кв.м. плюс общи части =163 кв.м. - 1825.6 EUR;
4. Офис 145 кв.м. плюс общи части = 166 кв.м. – 1859.2 EUR;
3. Офис 242 кв.м. плюс общи части = 278 кв.м. - 3113.6 EUR.

Месечна такса за режийни разходи – 1.5 евро / кв.м. без ДДС, като включва консумираната електроенергия, топла и студена вода, климатизация (охлаждане и отопление), вентилация.

Такса за предоставяне на комунално-битови услуги и управление на имота – 1.3 евро/кв.м. без ДДС, като включва охрана и видеонаблюдение, почистване на общите части на сградата и фасадата, профилактика и ремонт на общи инсталации и др.

В допълнение може да наемете и паркоместа:
Открити – 50 евро без ДДС за паркомясто;
Закрити – 60 евро без ДДС за паркомясто.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
(дългосрочно)
Офис
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област, България

Площ: 290 м² Етажност: 8 Етаж: 0+1

Наем  2 900 /месец
под наем
(дългосрочно)
Офис
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област, България

Площ: 283 м² Спални: 1 Етажност: 5 Етаж: 2

Наем  3 400 /месец (без ДДС)
под наем
(дългосрочно)
Офис
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област, България

Площ: 144 м² Спални: 3 Етаж: 2

Наем  2 000 /месец (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти