Офис в центъра до Народен театър "Ив.Вазов"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР / ДО НАРОДЕН ТЕАТЪР "ИВ.ВАЗОВ"   На картата
Цена  
НАЕМ 270/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис, Споделен офис, Офисни работни места (лийз)

Обща площ:
30 м²

Етажност:
4

Етаж:
3

Референтен номер:
Sof 66273
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
500 м 11 км 700 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 500 м
  • Летище Sofia (SOF): 11 км
  • Спирка: 600 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация

Предлагаме за отдаване под наем сервизиран офис в центъра на града с включени в цаната всички консумативи. Намира се в реновирана аристократична сграда, разположена непосредствено до Народен театър. Локацията е изключително удобна и комуникатвна. В непосредствена близост се намират парк, множество държавни институции, банки и хранителни заведения.
Офисът представлява самостоятелна стая – част от голям офис, в който са настанени още две фирми. На разположение на наемателите са: приемна, заседателна зала, санитарни помещения, кухня. В момента в помещението има голяма заседателна зала за пет човека, но може да се обособят индивидуални четири работни места.
Наемната цена включва ползване на имота, всички консумативи, интернет, поддържане и почистване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти