LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис под наем в Капитал Форт

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. 7-МИ 11-ТИ КИЛОМЕТЪР   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Офис

Обща площ:
440 м²

Референтен номер:
Sfa 1070
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Подове
Подове с мокет

Разстояния
5 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 5 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Централна климатизация

Предлагаме под наем офис с площ от 300 кв.м., който се намира в офис сградата "Капитал Форт". Тя е разположена на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост на търговски комплекс Метро, метростанцията на Интер Експо Център. Сградата се състои от две надземни тела – високо тяло (А) и ниско тяло (В),. Високото тяло има общо 28 надземни нива, а ниското тяло общо 9 надземни нива.

"Капитал Форт" се намира на бул. Цариградско шосе, основната артерия, свързваща центъра с летище София, южна и източна България. Сградата е на 50м от 19-та метро станция, осигуряваща бърз и лесен достъп до комплекса от всяка част на града. Транспортният достъп до имота ще се осъществява чрез два входа/изхода от южното локално платно на бул. Цариградско шосе и един вход/изход към предвидената по регулация общинска улица на юг, югоизток.

Офис сградата е проектирана така, че да отговаря на най-модерните и качествени технологии в офис пространството. Носещата конструкция на сградата отговаря на най-съвременните изисквания за дълготрайност и сеизмична устойчивост. Светла височина на помещенията е 2.80м.

Технически характеристики на офис сградата:
• Стени - стандартни разделителни за офисите - леки преградни стени, система “Knauf”
• Фасада – висококачествена система от алуминиеви профили с изключително нисък коефициeнт на топлопреминаване, Максимално ниво на слънцезащита , висока пропускливост на естествена светлина, ниска рефлекция – 16%. Елементната система е с четири нива на отбрана против проникване на вода и въздух, както и механична защита по хоризонтала. Оборудване с вътрешни щори за слънцезащита.
• Тавани – окачен таван, акустичен воал от обратната страна, с вградени осветителни тела, пожароизвестяващи датчици.
• Осветителни тела - осветителни тела „Philips” или съвместими, размер 60/60, интезитет над всяко работно място от 500 lux.
• Под – двоен под, настилка - мокет
• Отопление и климатизация - Вътрешните тела са таванни вентилаторни конвектори – тип канална машина и четирипътни касети. Автономност на избора за отопление/охлаждане от всяко вътрешно тяло.
• Индивидуални бойлери за топла вода за всяка наемна единица, разположени в техническото помещение.
• Асансьори –18 пътнически асансьора и четири ескалатора на ф-ма Schindler Швейцария. 12 високоскоростни асансьора Schindler с “destination control“ система, всеки от тях с капацитет 21 пътника и скорост 2.5м/с. Предвиден е евакуационен и товарен асансьор с възможност за разполагане на спасителна носилка. В ниската сграда има общо 6 асансьора Schindler 5400 с капацитет до 16 пътника и скорост 1.6м/с.
• Отопление и климатизация – най-модерна ОВКИ технология за постигане на максимален коефициент на трансформиране на енергия и намаляване на вредните емисии. Последно поколение термопомпени фреонови климатични агрегати, тип VRF – Toshiba. Инсталациите са разположени в окачен таван.
• Електро – Предвидено е допълнително резервиране на енергоподаването с четири броя дизел генератори на Caterpillar за 50% от върховата мощност на сградата. На всеки 30м по височина има потенциално изравняване.
• Структурно окабеляване - Хоризонталното окабеляване в сградите ще се извършва с тип S/FTP, Cat.7 и на него ще бъдат терминирани екранирани медни конектори cat.6. За всяко работно място - два двойни извода RJ45, три контакта един с основно захранване и два с резервирано захранване.
Минималната площ на работно място е 8,5 м2.
• Сигурност – напълно компютъризирана система за контрол на достъпа на ф-ма BOSCH с четци за магнитни карти на всички точки за достъп до сградата като бариери на автомобилни входове, паркинги, входове, асансьорни лобита, входни врати на офиси и т.н. Паркингите са разделени - зони за посетители и служители. Дискретна система за видеонаблюдение, осигуряваща пълен периметър на общите частии терена се контролира от специализиран охранителен център в сградата. 24часа жива охрана от специално обучени служители на реномирана охранителна компания. Автоматична система VAKS (visitor access kiosk system) за регистрация на посетителите с издаване на карта за достъп, директна връзка с наемателите и съхранение на снимка на посетителя.
• Пожароизвестителна система – сградата е изпълнена с негорими материали, съгласно най-съвременните изисквания за пожарозащита на високи сгради. Пожароизвестителната инсталация на ф-ма BOSCH и автоматика с адресируеми димни и температурни датчици е свързана към 8 пожароизвестителни централи, монтирани в помещение с 24-часово присъствие.
• Пожарогасене - осигурено чрез автоматична спринклерна система за високата сграда и подземните гаражи, захранена от водни резервоари в сутерените на сградата.
• Евакуация - Всеки етаж от високата сграда е осигурен с 2 независими евакуационни изхода, всеки етаж от ниската сграда с 3 независими евакуационни изхода, Предвиден е евакуационен асансьор с възможност за разполагане на спасителна носилка.
• Измерване - индивидуални уреди за измерване с възможност за оптимизация на разходите – топломер/студомер, водомер, електромер.
• БМС – изградената интелигентна система за управление на сградните инсталации ще контролира и управлява всички сградни ОВКИ системи, както и системите за пожарозащита и безопасност.

Наемни цени
Наемната цена за кв.м на база обща площ в ниското тяло е 12 Eвро на месец.
Във високото тяло за първите 5 етажа наемната цена е 14 Евро на кв.м.
За етажи 6-10 е 15 Евро,
За етажи 11-15 – 16 Евро и
За етажи 16-20 – 17 Евро на кв.м обща площ на месец.
Паркоместа 50 Евро на месец.
Такса поддръжка 2 Евро месечно на кв.м обща площ.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти