LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно акт 16

Търговски обект под наем в кв.Студентски град на оживено място

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СТУДЕНТСКИ ГРАД / УНСС   На картата
Цена  
НАЕМ 2 250/МЕСЕЦ

Минимален срок на наема: 1 година

Тип:
Офис, Магазин, Ресторант, Бар, Търговски имот

Обща площ:
165 м²

Етажност:
7

Етаж:
1

Референтен номер:
SOF 105592
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатизация

Предлагаме за отдаване под наем търговски обект, разположен на партерно ниво в нова модерна офис сграда. Локацията е оживена, в близост са две дискотеки, много магазини и офиси.
Имотът се състои от едно отворено помещение, две тоалетни, кухня с аспирация изнесена на покрива и тоалетна, склад - 10кв.м.
Имотът разполага с площадка с декинг пред него, където могат да се разположат външни маси с допълнително заплащане към общината.
Подходящ е за магазин за хранителни или друг вид стоки, ресторант, пицария, кафе-сладкарница, заведение за бързо хранене с външен кетъринг.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти