Магазин с централна локация в гр. София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / CITY CENTER SOFIA / БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ   На картата
Цена  
512 000
2 000 €/м²
Тип:
Магазин

Обща площ:
256 м² (чиста площ: 247 м² плюс общи части: 9 м²) Арх. планове

Референтен номер:
Sfa 45573

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Климатици

Разстояния
4.5 км 11 км 500 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 4.5 км
  • Летище Sofia (SOF): 11 км
  • Магазин за хранителни стоки: 450 м
  • Спирка: 400 м
  • ЖП гара: 10 км
Отопление
  • Климатици

Предлагаме на вашето внимание партерен магазин с изключително централна локация в столицата. Този чудесен имот се намира в самото начало на бул. Черни връх, непосредствено до хотел Хемус и срещу Сити Център София.

Разполага с обща площ от 247 кв.м. и се намира на партер в престижна и луксозна сграда. Обявената офертна цена не включва ДДС. Има възможност за закупуване на парко място на цена от 11 000 евро.

Централната локация на този отличен магазин, позволява бърз и лесен достъп до всяка точка на града. Непосредствено до сградата се разполага спирка на метрото, което осигурява непрестанен човекопоток. Не се колебайте!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Видео

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.58 MB)

 Изтегли план  1

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.58 MB)

 Изтегли план  1