LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Чисто нова къща с отлична локация

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СИМЕОНОВО / ЦЕНТЪР СИМЕОНОВО   На картата
Цена  
450 000
Тип:
Къща

Обща площ:
330 м²

Площ на парцела:
200 м²

Етажност:
2

Стаи:
5

Спални:
4

Бани:
3

Асансьор:
не

Паркоместа на открито:
2

Гаражи:
1

Референтен номер:
Sof-102626
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици / Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Климатици / Парно на газ

Разстояния
9 км 2 км 13 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 2 км
 • Център на града: 9 км
 • Летище Sofia (SOF): 13 км
 • Магазин за хранителни стоки: 200 м
 • Спирка: 250 м
 • Болница: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Отопление
 • Климатици
 • Парно на газ
Климатизация
 • Климатизация

Представяме уникална чисто нова къща в полите на планината Витоша, с отлично местоположение в квартал "Симеоново", София. Достъпът е целогодишен, по асфалтиран път, а в съседство има други населени луксозни къщи с постоянно живущи семейства.
Имотът е напълно завършен с качествени материали. Квадратурата на къщата е 300 кв.м, плюс 30 кв.м подпокривно пространство, което може да се обособи според нуждите на новите собственици.

Разпределението на имота е както следва: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 4 спални, 3 бани, 4 тоалетни, гараж, две паркоместа.

Улицата е с изградена канализация.

Къщата е газифицирана, има изводи за климатици, както и окабеляване.
Издава се на фина шпакловка и замазка, като може да поръчате и довършителни работни на изпълнителя - до ключ, възползвайки се от преференциални условия.
Конструкцията е стоманобетонна скелетно-безгредова с носещи колони и шайби. Изградена е върху фундаментна плоча на две нива. Покривът е трискатен разчупен в план, като конструкцията му е дървена.

Външните стени са тухлени, с топлоизолация. Фугирана облицовка от естествен камък (варовик). Част от външните стени при еркерите са с HPL панели. Останалите фасадни плоскости финишно са с минерална мазилка, бяла. В основата на еркерите, по контура на плочата на второ ниво се предждат HPL панели. Вътрешните стени са от плътни тухли с дебелина 25 см и 12 см.

Върху таванската плоча в подпокривното пространство-стоплоизолация от XPS, 6 см и армирана циментова замазка върху нея. Над дървената покривна конструкция, между дървените ребра, топлоизолация от минерална вата с дебелина 15 см. Върху ребрата са положени OSB-плоскости, хидроизолация и двойна дървена скара. Покривното покритие е с битумни керемиди. От вътрешната страна на стрехите е изградена дъсчена обшивка от естествена дървесина (дъб), байцвана и лакирана в тъмен цвят.

Гаражите са решени с плосък озеленен покрив. Отводняването на покривите е с медни олуци и водосточни тръби.

Парапетите на терасите отвън са от ковано желязо.

Фасадната дограма е алуминиева, с прекъснат термомост и двубариерен стъклопакет. Витрините на първо ниво към дневната група са решени на плъзгане от две части. Останалите прозорци са с двуосно отваряне. Подпрозоречните плотове от вътрешна страна са MDF-фурнировани, а отвън - от естествен камък. Прозорците към светлинните шахти в сутерена са с вградени клапи за вентилация.
Всички инсталации са изложени в съответните записки – електро, ВиК, ОВК.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти