LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

3-етажна къща с двор в комплекс Aria Park Townhouses в Панчарево

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. М-Т КАМБАНИТЕ / ДО ПАНЧАРЕВО / УЛ. ХИТЪР ПЕТЪР   На картата
Цена  
489 000 (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща, Редова къща

Обща площ:
315.24 м²

Площ на парцела:
92.32 м²

Етажност:
3

Стаи:
5

Спални:
2

Бани:
3

Асансьор:
да

Тераса:
87 м²

Гаражи:
1

Референтен номер:
SOF-97562
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Термопомпа / Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 16 км
  • Училище: 650 м
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Термопомпа
  • Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)
Климатизация
  • Термопомпа

Представяме 3-етажна къща в комплекс Aria Park Townhouses – най-новото ексклузивно предложение в портфолиото ни.
Проектът предлага здравословна среда на живот и се състои от 13 редови къщи със собствени дворни пространства с размери между 100 кв.м и 210 кв.м. За сигурността на живущите е предвидена охрана и видеонаблюдение, а всяка къща е с оптимално южно изложение и разкрива красиви гледки към планината.

Разпределение на къщата:
Къщата е с обща площ 315.24 кв.м и двор с градина – 92.32 кв.м.
• 1-ви етаж (застроена площ – 94.110 кв.м): дневна + кухня – 35.062 кв.м, антре – 5.580 кв.м, WC – 2.280 кв.м, склад – 1.767 кв.м, гараж – 30.25 кв.м.
• 2-ри етаж: родителска спалня – 18.53 кв.м, детска стая – 18.5 кв.м, стая за гости – 12.4 кв.м, баня – 7.1 кв.м, втора баня – 5.37 кв.м, дрешник - 6.6 кв.м, втори дрешник - 4.5 кв.м.
Вторият етаж се състои от голяма родителска спалня, детска стая и стая за гости с дрешник, която може да се трансформира във втора детска стая. Две отделни бани и общ дрешник.
• 3-ти етаж (обща площ – 33.325 кв.м): отворено пространство – 22.85 кв.м, баня – 3.6 кв.м.
Последното ниво се състои от отворено пространство, чиято функция осигурява място за почивка и офис, легло и баня.

Входът на къщата е разположен от западната част на комплекса. Има непосредствена връзка с открита, просторна дневна с кухня, стълба към следващото ниво и гараж.

Локация
Локацията е избрана неслучайно. Разположен на естествен хълм, Aria Park Townhouses осигурява максимално слънцегреене през всички годишни сезони, както и гаранция за чист и свеж въздух на крачка от града. Достъпът се осъществява по съществуваща инфраструктурна мрежа в отлично състояние, като комплексът също така ще бъде свързан и с централната канализация. Районът е населен и застроен с нови и красиви къщи.

Парцелът се намира само на 600 м. (или 3 минути с кола) от Англо-американското училище, на 13 км. от идеалния център на столицата и на 1.8 км. (или 4 минути с кола) от новоизградения пътен възел на Самоковско шосе и Околовръстен път, благодарение на който връзката с всяка точка на града е бърза и удобна. А само на 5 минути от там е разположено и разкошното Панчаревско езеро, осигуряващо прохлада и отмора през топлите дни, както и възможност за различни спортни активности, а дори и пространство за впечатляващи културни мероприятия като откритата сцена на Софийска опера и балет, изградена през лятото на 2021-ва година. Достъпът до Боровец е удобен и позволява редовно практикуване на зимни спортове от всички желаещи.

Поддръжка
Относно поддръжката и управлението на комплекса и неговите общи части, е ангажирана реномираната компания PropertyManagement.BG. Месечната такса предстои да бъде уточнена на първото общо събрание на собствениците, което ще бъде проведено веднага след въвеждане на сградите в експлоатация (получен Акт 16). Според избраните от живущите услуги, гласувани с мнозинство, ще бъде получена оферта за месечна такса поддръжка, която ще бъде пазарно съобразена и ценово оптимална. Управлението и поддръжката на комплекса ще се изпълняват по метода на "отворената книга", при спазване на пълна прозрачност на разходването на средствата, чрез редновни финансови отчети, които ще са достъпни за всеки един от обитателите в комплекса.

Технически параметри
Зелени площи за общо ползване: 695,89 кв.м.
Алеи, подходи и паркинг за гости: 656,67 кв.м.

Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Външните стени са тухлени от решетъчни тухли „Винербергер”, покривът е топъл плосък. Отоплението на помещенията на сградата през зимата се осигурява от термопомпа „вода – въздух” и подово отопление. Термопомпата вода-въздух е на директно изпарение, инвертор, с вътрешно и външно тяло. Връзката помежду им е с медни, топлоизолирани тръби. Прозорците и вратите са PVC-петкамерни и алуминиеви витрини на първите етажи, входната врата е от масив.

Срокове и схема на плащане
Акт 14: септември 2023 г.
Акт 15: септември 2024 г.
Акт 16: декември 2024 г.

Първоначална вноска при подписване на предварителен договор – 35%
Вноска Акт 14 – 20%
Вноска монтирана дограма – 20%
Вноска мазилка – 15%
Вноска Акт 15 – 5%
Вноска Акт 16 – 5%

Инвеститор
Зад проекта стои строителна компания с повече от 15-годишен опит в изграждането на жилищни проекти. Екипът е съставен от строителни инженери, проектирали и изградили голям брой жилищни сгради в столицата.

За повече информация се свържете с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти