LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нова 3-етажна къща с двор в комплекс Aria Park Townhouses до Англо-американското училище

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. М-Т КАМБАНИТЕ / ДО ПАНЧАРЕВО / УЛ. ХИТЪР ПЕТЪР   На картата
Цена  
448 000 (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща, Редова къща

Обща площ:
289.18 м² (чиста площ: 234.88 м² плюс общи части: 54.30 м²)

Площ на парцела:
114 м²

Етажност:
3

Стаи:
5

Спални:
4

Бани:
3

Асансьор:
да

Гаражи:
1

Референтен номер:
SOF-97281
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Термопомпа / Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 16 км
  • Училище: 650 м
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Термопомпа
  • Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)
Климатизация
  • Термопомпа

Представяме 3-етажна къща в комплекс Aria Park Townhouses – най-новото ексклузивно предложение в портфолиото ни.
Проектът предлага здравословна среда на живот и се състои от 13 редови къщи със собствени дворни пространства с размери между 100 кв.м и 210 кв.м. За сигурността на живущите е предвидена охрана и видеонаблюдение, а всяка къща е с оптимално южно изложение и разкрива красиви гледки към планината.

Разпределение на къщата:
Къщата е с обща площ 289.18 кв.м. (нетна площ 248.66 кв.м.) и двор с градина – 113.399 кв.м.
• 1-ви етаж (застроена площ – 94.621 кв.м): дневна + кухня – 34.73 кв.м, антре – 3.953 кв.м, WC – 1.932 кв.м, склад – 1.944 кв.м, гараж – 30.25 кв.м.
• 2-ри етаж (обща площ 100.517 кв.м): родителска спалня – 15.494 кв.м, детска стая – 17.383 кв.м, стая за гости – 12.402 кв.м, баня – 6.25 кв.м, втора баня – 5.729 кв.м.
Вторият етаж се състои от голяма родителска спалня, детска стая и стая за гости, която може да се трансформира във втора детска стая. Две отделни бани и стълба към третото ниво.
• 3-ти етаж (обща площ – 53.475 кв.м): отворено пространство – 34.065 кв.м, баня – 4.125 кв.м.
Последното ниво се състои от отворено пространство, чиято функция осигурява място за почивка и офис, легло и баня.

Входът на къщата е разположен от сверната част на сградата, където са разположени помощните помещения, гаражът е с вход от вътрешната улица, обслужваща комплекса.

На юг се намира дневната и кухнята с открита стълба, която води до втория етаж. Предвижда се шахта за асансьор.

Посочената цена е без ДДС.

Локация
Локацията е избрана неслучайно. Разположен на естествен хълм, Aria Park Townhouses осигурява максимално слънцегреене през всички годишни сезони, както и гаранция за чист и свеж въздух на крачка от града. Достъпът се осъществява по съществуваща инфраструктурна мрежа в отлично състояние, като комплексът също така ще бъде свързан и с централната канализация. Районът е населен и застроен с нови и красиви къщи.

Парцелът се намира само на 600 м. (или 3 минути с кола) от Англо-американското училище, на 13 км. от идеалния център на столицата и на 1.8 км. (или 4 минути с кола) от новоизградения пътен възел на Самоковско шосе и Околовръстен път, благодарение на който връзката с всяка точка на града е бърза и удобна. А само на 5 минути от там е разположено и разкошното Панчаревско езеро, осигуряващо прохлада и отмора през топлите дни, както и възможност за различни спортни активности, а дори и пространство за впечатляващи културни мероприятия като откритата сцена на Софийска опера и балет, изградена през лятото на 2021-ва година. Достъпът до Боровец е удобен и позволява редовно практикуване на зимни спортове от всички желаещи.

Поддръжка
Относно поддръжката и управлението на комплекса и неговите общи части, е ангажирана реномираната компания PropertyManagement.BG. Месечната такса предстои да бъде уточнена на първото общо събрание на собствениците, което ще бъде проведено веднага след въвеждане на сградите в експлоатация (получен Акт 16). Според избраните от живущите услуги, гласувани с мнозинство, ще бъде получена оферта за месечна такса поддръжка, която ще бъде пазарно съобразена и ценово оптимална. Управлението и поддръжката на комплекса ще се изпълняват по метода на "отворената книга", при спазване на пълна прозрачност на разходването на средствата, чрез редновни финансови отчети, които ще са достъпни за всеки един от обитателите в комплекса.

Технически параметри
Зелени площи за общо ползване: 695,89 кв.м.
Алеи, подходи и паркинг за гости: 656,67 кв.м.

Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Външните стени са тухлени от решетъчни тухли „Винербергер”, покривът е топъл плосък. Отоплението на помещенията на сградата през зимата се осигурява от термопомпа „вода – въздух” и радиаторно отопление. Термопомпата вода-въздух е на директно изпарение, инвертор, с вътрешно и външно тяло. Връзката помежду им е с медни, топлоизолирани тръби. Прозорците и вратите са PVC-петкамерни и алуминиеви витрини на първите етажи, входната врата е от масив.

Срокове и схема на плащане
Старт на строителство: август 2021 г.
Акт 14: март 2023 г.
Акт 15: февруари 2024 г.
Акт 16: април 2024 г.

Първоначална вноска при подписване на предварителен договор – 35%
Вноска Акт 14 – 20%
Вноска монтирана дограма – 20%
Вноска мазилка – 15%
Вноска Акт 15 – 5%
Вноска Акт 16 – 5%

Инвеститор
Зад проекта стои строителна компания с повече от 15-годишен опит в изграждането на жилищни проекти. Екипът е съставен от строителни инженери, проектирали и изградили голям брой жилищни сгради в столицата.

За повече информация се свържете с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти