LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозни самостоятелни къщи в полите на Витоша

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ДРАГАЛЕВЦИ / ДО "ЦАРСКО СЕЛО" СПА ХОТЕЛ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
595 000 – 695 000 (без ДДС)
1 677 €/м² – 1 959 €/м² (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща

Обща площ:
354.76 м² — 361.06 м² Арх. планове

Асансьор:
не

Квадратура на сградите/комплекса
8047 м²

Референтен номер:
Kbs 76908
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
10 км 5 км 16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 5 км
 • Център на града: 10 км
 • Летище : 16 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Парно на газ
Климатизация
 • Климатизация
 • Термопомпа

Жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от 13 самостоятелни къщи с просторен двор. Разположен върху площ от 8047 м2, в квартал "Драгалевци", на 22 минути с автомобил от центъра на град "София".

Всеки един елемент при реализирането на комплекса е внимателно проектиран и изграден с максимална прецизност и от първокачествени материали, което гарантира изключителното качество на всеки детайл. Мястото предлага приятна и спокойна атмосфера с денонощна охрана и пропускателен режим.

УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА
За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка от високо-квалифицирани специалисти в следните области:
- 24-часова охрана и видеонаблюдение;
- почистване, сметоизвозване и поддръжка на общи части, алеи и улици;
- поддръжка и напояване на зелени площи;
- гаранционна поддръжка на сградите и системите в тях.

В изграждането на комплекса са използвани материали и системи намаляващи околните шумове с до 95% като по този начин се осигурява тиха и комфортна среда за живеене.


• Разстоянието от комплекса до Околовръстен път е 1,6 км. 4 мин.
• Разстоянието от комплекса до София център е 10,6 км. 22 мин.
• Разстоянието от комплекса до автомагистрала Тракия 25,4 км. 24 мин.
• Разстоянието от комплекса до Летище „София” 16 км. 21 мин.


Условия на плащане:
Предварителен договор: 30%
Акт 14: 30%
Акт 15: 20%
Акт 16: 20%

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.07 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

`

Технически характеристики

Конструкция
- Носеща конструкция – стоманобетонна, монолитна, скелетна, гредова, колони и стоманобетонови диафрагми (шайби). Изпълнение с високоякостен и водоплътен бетон В25.

Покрив
- Покрив – дървена конструкция, керемиди „BRAMAC” модел Тектура PROTECTOR, пароизолация; топлоизолация – 3 пласта каменна вата 150 мм; хидроизолация – 4-слойно фолио „BRAMAC Universal.

Дограма
- Профил: PVC, 5-камерен, произведен в Германия, клас А. Предвидена е алуминиева защитна капачка от външната страна на профила. Цвят на капачката – сив. Цвят на Профила – кафяв. Висококачествен обков на дограмата от немски производител.
- Стъклопакет: Троен (двукамерен) с дебелина поне 40мм и пълнежен газ – Аргон. Дебелина на стъклата – поне 4мм всяко. Вътрешното стъкло се предвижда нискоемисийно (K-glass). В зависимост от изложението на прозореца и с цел подобряване на енергийната ефективност през лятото, външното стъкло може да бъде високоенергийно (Energy-glass).
- Обобщен коефициент на топлопреминаване на дограмата – под 1.00W/m2K.
- Входна врата входно фоайе, ниво партер – алуминиева, по система ЕТЕМ Е-45 или подобна. С автомат за самозатваряне. Цвят – кафяв.

Стени
- Фасадни стени: тухлен зид с тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F. Дебелина на зида – 25см. Изолация – каменна вата 50мм отвътре и фасадни полистиролни плочи EPS със съдържание на графит – 100 мм отвън. Вграденият в структурата на EPS-а графит увеличава топлоизолационните качества на плочите с над 20% в сравнение с обикновения. Материалът е с много добра паропропускливост и структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и мухъл, като в нея, така и в помещенията. Плочите са с точни размери, устойчиви са на стареене, не променят формата си и не се свиват.Финишно покритие отвътре – машинна гипсова мазилка.
- Вътрешни преградни стени – тухлен зид Wienerberger Porotherm 12 N+F с дебелина на зида 12см.
- Финишно покритие на преградни стени –вароциментова мазилка.
- Парапет балкони – стъкло триплекс със стоманени профили.

Тавани
- Тавани в сухи помещения: покритие от машинно положена гипсова мазилка.
- Тавани в мокри помещения: покритие от машинно положена циментова мазилка.

Подове
- Подов пакет: стоманобетонна плоча; топлоизолация XPS-R 40 mm; хидроизолационен слой weber.tec 824.

Отоплителна инсталация
- Положени тръбопроводи и напълно изградена комуникация. Системата за отопление ще бъде доуточнявана допълнително с всеки клиент. Възможности за отопление с Високоефективен кондензен газов котел, соларни колектори, термопомпа вода-вода/ термопомпа въздух-вода, Децентрализираната климатична система и пелетни системи.

Водопроводна инсталация
- Хоризонталните и вертикалните водопроводни мрежи в сградата се изпълняват с топлоизолирани тръби от полипропилен с висока плътност и съответните фитинги и арматура.
- Мерене на изразходвана вода – чрез локални водомери.
- Инсталацията се изпълнява „до тапа“, т.е. прокарана хоризонтална разпределителна мрежа с изводи на стена, готови за последващ монтаж на оборудване от страна на Клиента. Изводите се затварят с временни тапи.

Канализационна инсталация
- Канализационната инсталация на сградата е разделна – битово-отпадни води и дъждовни води. Вътрешната канализационна мрежа за битово-отпадните води се състои от вертикална част, приемаща водите от съответното оборудване и прибори, и хоризонтална, в сутерена, която ги зауства в локалната канализационна мрежа.
- Канализационните мрежи се изпълняват от тръби от дебелостенно PVC и съответните фитинги.
- Инсталацията се изпълнява „до тапа“, т.е. прокарана разпределителна мрежа с изводи на стена и под, готови за последващ монтаж на оборудване от страна на Клиента. Изводите се затварят с временни тапи.
- Отводняване балкон – чрез подов точков сифон или линеен водоприемен отводнител.

Силнотокова електро инсталация
- Силнотокова ел. инсталация – обхваща електромерно и разпределителни табла, осветителна и контактна инсталации, заземителна инсталация и защита от поражения от ел.ток при индиректен допир, мълниезащитна инсталация и защита от атмосферни и комутационни пренапражения.
- Осветителната, контактна и силовата инсталации се изпълняват в изтеглени в предварително положени в бетонови плочи, шайби и преградни стени гофрирани РVС тръби или открито над окачени таван (където има такъв). Осветителната инсталация е предвидена за скрито изпълнение с проводници ПВВ-МБ1. Контактната и силовата инсталация е предвидена за скрито изпълнение с кабели СВТ.
- Ключове и контакти – производство на ABB (Швейцария). Всички контакти се доставят тип “Шуко” 16А/220V, със заземителна клема.
- Всички контактни изводи, към които ще се включват подвижни консуматори или са предвидени за включване на компютри, електронни уреди с импулсно захранване и др. – ще са защитени с автоматични прекъсвачи с индивидуална или групова дефектнотокова защита от токове на утечка.
- На терасите се монтират влагозащитени осветителни тела тип плафон със степен на защита минимум IP44.
- Ел. захранването на всички консуматори в къщите става от съответни разпределителни табла за вграден монтаж.
KEY FEATURES

1. Топлоизолация и енергийна ефективност
Концепцията на сградите е развита на база завишени критерии за енергийна ефективност по отношение отопление и охлаждане. Основните фасадни елементи, които допринасят за добрата топлоизолация на фасадата, са: тухлени зидарии, фасадна топлоизолация и фасадна дограма.
Фасадните тухлени зидарии се изпълняват от висококачествен продукт на фирма Wienerberger – керамични блокове Porotherm 25 N+F и Porotherm 12 N+F. Тухлата притежава отлични топлоизолационни качества и зидариите изпълнени с нея са с дебелина 25см и 12 см, Стените изпълнени с Porotherm удовлетворяват действащите нормативни изисквания за топлоизолиране, дори и без полагане на допълнителна топлоизолация. Въпреки това се предвижда и Изолация – каменна вата 50мм отвътре и фасадни полистиролни плочи EPS със съдържание на графит – 100 мм отвън. Така комплексният коефициент на топлопреминаване на фасадните стени се увеличава многократно от нормативно изискуемия.

Фасадната дограма се изпълнява от висококачествени маркови продукти. Отличните топлоизолационни характеристики се обуславят от следните елементи – профил и стъклопакет. Профил: PVC, 5-камерен, произведен в Германия, клас А. Предвидена е алуминиева защитна капачка от външната страна на профила. Цвят на капачката – сив. Цвят на Профила – кафяв. Висококачествен обков на дограмата от немски производител. Избраният Стъклопакет: Троен (двукамерен) с дебелина поне 40мм и пълнежен газ – Аргон. Дебелина на стъклата – поне 4мм всяко. Вътрешното стъкло се предвижда нискоемисийно (K-glass). В зависимост от изложението на прозореца и с цел подобряване на енергийната ефективност през лятото, външното стъкло може да бъде високоенергийно (Energy-glass). Комплексният коефициент на топлопреминаване на дограмата е много нисък и сравним с този при пасивни сгради.
В резултат от приложените материали и системи, сградата е с висока енергийна ефективност, значително по-добра от тази на повечето съвременни жилищни сгради в страната.
EPS графит е висококачествен трудно горим топлоизолационен материал от графитен експандиран полистирен (EPS), нарязан във формата на плочи. Плочите са с подобрени топлоизолационни и якостни качества и са изключително подходящи и оптимирани за топлинно изолиране на фасади като елемент от интегрирана топлоизолационна система. Препоръчват се освен това за монтаж на окачени и вентилирани фасади, като вградена в конструкцията топлоизолация, при топлоизолиране на вътрешни стени , граничещи с неотопляеми пространства и на места където конструктивно се изисква по-голяма якост на натиск.
Материалът е особено подходящ за нискоенергийни и пасивни сгради. Вграденият в структурата на EPS-а графит увеличава топлоизолационните качества на плочите с над 20% в сравнение с обикновения. Материалът е с много добра паропропускливост и структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и мухъл, като в нея, така и в помещенията. Плочите са с точни размери, устойчиви са на стареене, не променят формата си и не се свиват.

2. Шумоизолация
Подобрена шумоизолация на сградата е осигурена в две направления – вътрешна, между стаи, апартаменти, общи части, и външна – между сградата и околните източници на шум.
Основните сградни елементи, които осигуряват завишени параметри на вътрешна шумоизолация, са: вътрешните преградни стени,
Вътрешните преградни стени се изпълняват по система на фирма Кнауф и осигуряват високо ниво на шумоизолация.
Във връзка с подобряване на шумоизолацията към външните източници на шум, основно внимание е обърнато на фасадната дограма. Дограмата, освен отлични топлоизолационни качества, притежава и високо ниво на шумоизолиране – до 41dB.
В резултат може да се отчете, че приложените материали и системи намаляват околните шумове с до 95% като по този начин се осигурява тиха и комфортна среда за живеене.

Контакти

Актуални сходни предложения

Ексклузивна
агенция
Къща
гр. София / кв. Драгалевци
Софийска област, България

Площ на сградата: 534.82 м²Площ на парцела: 498 м² Спални: 6 Етажност: 3

Цена  1 380 000
Къща
гр. София / кв. Драгалевци
Софийска област, България

Площ на сградата: 360 м²Площ на парцела: 600 м² Спални: 4 Етажност: 1 Етаж: 1,2

Цена  950 000
Къща
гр. София / кв. Драгалевци
Софийска област, България

Площ на сградата: 379.60 м² Спални: 4 Етажност: 3

Цена  664 300 (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.07 MB)

 Изтегли план  1