LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Бутикова сграда в полите на Витоша

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ГОРНА БАНЯ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
118 080 – 226 192 (без ДДС)
1 600 €/м² – 1 690 €/м² (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
69.87 м² — 141.37 м² Арх. планове

Референтен номер:
SOF 98819
Инфо пакет

Отопление
Парно на газ / Подово отопление

Отопление
Парно на газ / Подово отопление

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
Отопление
  • Парно на газ
  • Подово отопление

Търсите качествен проект, с добра инфраструктура, ниско застрояване, зеленина?

Подбрали сме за семействата c теxнологични познания и еĸологични ценности, лесно достъпен pайон с пpиpодата и добpо ĸачество на живот в новострояща се бутикова жилищна сграда в полите на Витоша и в непосредствена близост до южната дъга на Околовръстното шосе на София. Концепцията на проекта е именно да създаде здравословна среда за живот в града. Отлична локация в центъра на кв. Горна баня и в близост до спирка на автобус 260. В близост се намира НУКК (Националният учебен комплекс по култура с лицей за изучаване на италиански език и култура).

Безспорно предимство на сградата е парковата среда за всички живущи. Проектът се състои от 3 жилищни и едно подземно нива с общо 8 апартамента (3 бр. тристайни, 4 бр. двустайни и 1 бр.четиристаен). В подземното ниво са предвидени паркоместа и гаражи, задоволяващи нуждите на съвременните семейства от поне 2 бр. автомобили. С апартаментите, разположени на партерното ниво е оформена богато озеленена дворна площ за индивидуално ползване със зона за релаксация, покрита с алуминиева отваряема пергола. За живущите на останалите две нива е обособена дворна площ за общо ползване.

Основен приоритет за строително-инвестиционната компания е коректност, точност и професионализъм към своите клиенти и партньори. Гарантирано качествени материали и прецизно изпълнение на сградата. Основен приоритет е уютът в така желания дом за всеки клиент.

Фасадата е вентилируема, с топлоизолационен слой от каменна вата и финишни покрития от дърво, керамика и алуминиев композитен панел. Предвидена е дограма с алуминиев профил и трислоен стъклопакет С UV филтър.

Топлоизолационните и покривни покрития на външните стени и покрива са предвидени с характеристики, така че да осигуряват максимална защита на помещенията от изстудяване през зимата и прегряване през лятото. Вентилируемата фасада осигурява допълнителен въздушен слой, който позволява „дишането“ на външните стени. Отоплението на помещенията през зимата е решено посредством водно подово отопление свързано с индивидуален топлоизточник на газ. В сградата ще бъде заложена и тръбна разводка за климатизация посредством мултисплит системи. Вътрешните преградни стени са изпълнени с керамични елементи, като тези между отделните апартаменти представляват „сандвич“ от две тухли с различна дебелина, каменна вата и звукоизолационна мембрана. Такава мембрана е предвидена и по подовете преди замазката, създавайки така наречения „плаващ под“.

Всички съоръжения, осигуряващи климатичния комфорт на сградата - газови котлета, които са включени в цената, външни тела на климатици и други, са ситуирани на места, далеч от ежедневния достъп – общи части и покрив. Инсталациите по част ВиК са изпълнени със система - „безшумни тръби“.

Има възможност за реализация на довършителни работи В апартаментите след изготвяне на индивидуален интериорен проект.

Срок на завършване март 2023 година.

Финансиране на покупката
Предлагаме косултация с кредитен консултант и пълно съдействие за банково ипотечно кредитиране, осигурено от нашия кредитен център при най-ниски лихви и процент самоучастие. Консултацията, както и самата услуга за безплатни. За повече информация или оглед се свържете с отговорния брокер.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.31 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.31 MB)

 Изтегли план  1