Луксозна сграда в престижен район, точно до парк "Заимов"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ОБОРИЩЕ / ДО ПАРК "ЗАИМОВ"   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
142 600 – 491 000
1 345 €/м² – 2 155 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти

Площи:
82.43 м² — 238.35 м²

Етажност:
16

Спални:
1-4

Асансьор:
да

Квадратура на сградите/комплекса
9100 м²

Референтен номер:
STO-72882
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
ТЕЦ

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
  • Гледка към планината
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Климатизация

Представяме една изключително луксозна високоетажна сграда, намираща се в един от най-престижните райони в София. Сградата се намира точно до парк "Заимов" и метростанция "Театрална". Отделно живущите могат да се наслаждават на над 1000 кв. м. професионално аранжирани зелени площи в комплекса.

Архитектура
Това е единствената висока сградата в района на парка „Заимов“ и район „Оборище“, която запленява с уникална архитектурна визия, изградена изцяло с окачена фасада, френски прозорци и стъклени парапети.

Извисяващата се на 16 етажа над земята, сградата се откроява от околните сгради с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид. Входното фоайе се отличава с луксозна дизайнерска визия с подчертано индивидуален облик.

Подземните гаражи са на две нива с топла връзка към жилищната зона.
Предвидена е стойка за велосипеди в общия двор.

На разположение е детска площадка с люлка и пързалка, като достъп до нея ще имат само живущите в сградата.

Фасади и топлоизолации
Фасадата ще бъде изпълнена с окачени алуминиеви панели които се характеризират с висока устойчивост на температурни амплитуди, силни пожар-устойчиви свойства, висока водонепропускливост и гладка повърхност. Под окачената фасада ще се монтира 10 см негорима топлоизолационна каменна минерална вата със стъклофибърен воал.

Прозорци и балконски врати
Висококачествена алуминиева дограма на Schuco или Reynaers Aluminium с енергийно ефективен стъклопакет, вътрешен обем запълнен с газ аргон 90%, от три флоатни стъкла, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията.

Външен подпрозоречен перваз по архитектурен детайл. Повечето прозорци в сградата са тип френски с цел повече осветеност на апартаментите. Всички отваряеми прозорци и врати са с двуплоскостно отваряне с метален регулируем обков.

Стени
Изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm N+F на австрийския концерн WIЕNERBERGER. Вътрешните са с размер 12cm., а външните 25 cm. Използва се зидарски разтвор Baumit или подобен. Вътрешните стени и таваните се завършват с машинна гипсова или варова мазилка. Всички външни ръбове от стенната зидария са защитени с вградени лайсни.

Блиндирани входни врати
Метална каса с усилена конструкция, декорирана с интериорна каса с гумено уплътнение. Метално крило с рамка и усилени панти, със специален пълнеж. Покритието на вратите се изпълнява с двукомпонентен лак. Касова брава с три оригинални ключа, девиатор с три шипа и шпионка. Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление.

Звукоизолация
Модерна технология се прилага при изпълнение на защита от ударен шум. Под замазката, в стаите на апартаментите се полага каменна минерална вата с дебелина 3см и фолио. По този начин замазката и последващата я настилка върху нея се отделя от плочата и стените, и помещенията се защитават от ударния шум, които се предава по стоманобетонната конструкция на сградата между етажите.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Новини от строителството

Статия в Капитал Сезон на скъпо строителство: 14.07.2021г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти