LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Royal Park Residence Boyana

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / ДО "ПРОЯ" И "ФАНТАСТИКО"   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
280 000 – 340 000
1 584 €/м² – 1 602 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Пентхауси

Площи:
176.81 м² — 212.24 м² Арх. планове

Спални:
2

Бани:
2

Гаражи:
2

Квадратура на сградите/комплекса
10000 м²

Референтен номер:
Sof Royal Park Boyana 105

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния
8 км 18 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 8 км
 • Летище Sofia (SOF): 18 км
 • Магазин за хранителни стоки: 1 км
 • Спирка: 1 км
 • Болница: 2 км
 • Училище: 5 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • Високи тавани (над 2.85 м)

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА КРЕДИТИРАНЕ И ГЪВКАВИ ПЛАНОВЕ ЗА ПЛАЩАНЕ, ДОГОВОРЕНИ САМО ЗА КЛИЕНТИТЕ НА LUXIMMO! БЕЗ КОМИСИОНА!
За повече информация, свържете се с Ивета Тодорова: 0887 954 155

Luximmo представя с удоволствие новия емблематичен комплекс на столицата Royal Park Residence Boyana. Разположен на естествен хълм в най-красивата част на кв. "Бояна", той е огрят от слънцето и предлага прекрасни гледки към Витоша и цяла София. Проектът е дело на един от най-талантливите и известни български архитекти Боби Богданов - "Амфион".
Този единствен по рода си затворен парков жилищен комплекс се изгражда на терен от 15 дка. Застрояването е минимално под 20%, а вътрешният парк е с територия 12 дка и се състои от естествена гора и богато озеленяване с различни растителни видове. Затворената вътрешна зона на комплекса и неговите алеи са без достъп на автомобили. Цялото движение е уредено под земята, чрез цялостна инфраструктура, състояща се от подземни улици и 116 паркоместа.
The Royal Park Residence олицетворява качествения начин на живот постигнат на базата на най-високи международни стандарти в областта на комфорта, сигурността и спокойствието на семейната среда. Съчетаващ спокойствието на планинска вила в градска среда и живот в слънчев парк с чист въздух, комплексът предлага на собствениците си домашен уют в напрегнатото ежедневие на столицата.

• Проект на водещия български архитект Боби Богданов - Студио “Амфион”
• Разположен на красив равен хълм, огрят от слънцето
• Прекрасни гледки към Витоша и цяла София
• На оградена територия от 15 дка при само 20% застрояване
• 7 бутикови сгради, ориентирани на юг и изток
• Само 42 апартамента и 7 пентхауса с панорами 360 градуса
• Луксозни материали и оборудване от световни марки
• Собствена паркова зона от 12 дка
• Вътрешна зона и алеи без достъп на автомобили
• Подземна инфраструктура с улици и 116 паркоместа
• Перфектен целогодишен достъп, в отлично развит квартал

Строителството на комплекса завърши и всяка сграда разполага с Акт 16.

В цената на всеки имот са включени напълно изградена отоплителна система с термопомпа Daikin и по две паркоместа в подземния паркинг.Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Брошура

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Дигитална брошура на комплекса
(PDF 10.14 MB)

 Изтегли

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 17.05 MB)

 Изтегли план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.04 MB)

 Изтегли план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.82 MB)

 Изтегли план  3

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

`

Технически характеристики

Сградите в комплекса са проектирани да отговарят на всички най-съвременни изисквания за енергийна ефективност и устойчива архитектура.

Общи части:
Проектирани с идея за светлина и простор, общите части на Royal Park Residence Boyana създават усещане за комфорт на живот в комбинация с гледка към зеленината на парка.
Окачената стъклена фасада на стълбищните клетки, безшумният хидравличен асансьор KONE и стъклените парапети са ключови за създаването на една светла и уютна обстановка, допълнена от настилки от естествен камък, декоративни мазилки и облицовки, дизайнерски мебели и амбиентно LED осветление.

Конструкция:
Монолитна стоманобетонова скелетна конструкция с безгредови плочи, позволяваща свободно планиране на вътрешните пространства.

Архитектура:
Външни и вътрешни стени: зидария от КЕРАМИЧНИ ТУХЛИ, с дебелина 250 мм и 120 мм от WIENERBERGER – най-големият производител в световен мащаб с доказания продукт – Porotherm – произведен от естествена суровина – глина и специална технология за нейната преработка. Керамичните блокове са с вертикални кухини, с висока топлоизолационна способност и много добра звукоизолация, с висока механична якост, притежаващи способността да "дишат“, т.е. действат като естествен регулатор на микроклимата (регулират относителна влажност на въздуха, изравняват температурните колебания и поддържат комфортна температура на повърхността на вътрешните стени).

Топлоизолация:
Екструдиран пенополистирол (XPS) с дебелина – 15 см - плочи с микрозърнеста, микропореста структура от затворени сферични клетки със значителна плътност и якост на материала, затворената решетка от микропори и гладката хидрофобна повърхност гарантират практическата водо- и паронепропускливост на плочите, което дава отлична мразоустойчивост и запазване на вътрешните връзки в структурата на материала. При производството на XPS не се отделят никакви вредни вещества, затова изграждането на топлоизолационна система от пенополистирол не само спестява разходите за енергия, бързо възвръщайки първоначалната инвестиция, но и играе важна роля при опазването на природната среда. Изграждането на топлоизолация на база пенополистирол намалява значително енергийните разходи, което, в съчетание с възможността за пълноценно рециклиране, липсата на вредни емисии дори при горене и бързината при поставяне, го прави един предпочитан и сигурен материал.

Минерална мазилка:
Баумит Нанопор Топ структура 1,5 мм – специална, незадържаща замърсявания, самопочистваща се мазилка – защитава фасадата от големи температурни колебания, UV лъчи, механично въздействие и химикали, замръзване и плесен, осигурявайки самопочистващ ефект с помощта на фотокатализатор, който, изложен на дневна светлина (UV-лъчи) и влага, се активира. Той задейства молекулите на кислорода от въздуха, които разграждат попадналите по повърхността на мазилката органични вещества. Остатъците се отделят при движението на въздуха (вятъра) и една част от тях падат на земята. Впоследствие останалите се разтварят от дъждовете и се отмиват с тях. Фасадата остава значително по-дълго чиста и красива. Спестяване на разходи за поддръжка, респективно за ново боядисване.

Вентилируема фасада съставена от:
• алуминиева носеща конструкция
• топлоизолация - минерална вата с дебелина – 15 см - осигурява термо-, звуко- и пожароизолация
• краен слой - облицовка от естествен камък
Вентилируемите фасади са съвременния тип решение за по-добра топло и шумоизолация за сградите, при който облицовъчният слой се обособява като самостоятелна конструктивна форма. При липса на директна връзка с носещата конструкция, фасадата се премества и деформира независимо от носещата конструкция и се намаляват рисковете от увреждане на облицовката. Във формираното въздушно пространство между топлоизолацията и облицовката се осигурява свободна циркулация на въздуха – отвежда се влагата от помещенията и строителната такава - по този начин сградата „диша“, а не се „запечатва”, също така се охлажда сградната „обвивка” през топлите месеци чрез намаляване на потока от топъл въздух към сградата. Гарантира се ефективността и на топлоизолационния слой, като се свежда до минимум на риска от намокряне и механично увреждане.
Основните предимства на вентилируемите фасади са:
• Дълъг живот
• Отлична топлоизолация
• Отлична шумоизолация - до 15 dB
• Защита срещу сняг, дъжд и конденз от вътрешна страна на стената
• Възможност за използване на тъмни цветове без това да води до „прегряване на сградата”
• Вграждане на негорими облицовъчни материали
• Лесна поддръжка и подмяна на наранени участъци

Парапети външни:
Неръждаема стомана и Triplex стъкло - многопластово ламинирано стъкло. Състои се от две или повече стъкла, които са залепени с устойчиво на разкъсване фолио, при счупване стъклото не се разпада на парчета, което елиминира опастността от нараняване.

Настилка по тераси:
Декинг система - Darvolex – D – дървено-полимерен композит, съчетаващ естетиката, комфорта и уюта на естествената дървесина с трайността и здравината на пластмасата. Не задържа вода и позволява изпълнението на напълно хоризонтална повърхност.
• Изключително устойчив на външни атмосферни влияния;
• Не променя визията си с години, не се цепи, измята или напуква;
• Не изисква поддръжка;
• Лесно се почиства;
• Осигурява добро сцепление и не се хлъзга;
• Много висока степен на твърдост и здравина;
• Защита срещу мухъл, плесени и насекоми;
• Екологичен продукт, не съдържа вредни вещества, не замърсява и не унищожава околната среда;

Входни врати:
SOLID 55 – блиндирани луксозни врати с две крила, с широчина от 140 см, с покритие от естествен фурнир, с много високо ниво на сигурност, сертифицирани за взломоустойчивост, шумо и топлоизолация, с втора невидима електромеханична заключващата система, с вградена аларма и възможност за интеграция със Smart Home платформа.

Дограма:
Профил: WICLINE 65 evo на WICONA Unisys - Многокамерна алуминиева система с прекъснат термомост, изпълняваща най-високите стандарти за топло- и шумоизолация, здравина и устойчивост, с лесна поддръжка. Има симетричен дизайн и качествени, фабрични алуминиеви връзки и полиамидни вложки.
Троен стъклопакет: AGC Glass Europe модел – съставен от 3 броя нискоемисийни стъкла Planibel и Energy – гарантиращи намаляване загубите на топлина през стъклопакета, отразяване на слънчевата топлина, изолация срещу студ, максимална светлопропускливост и отличен термален комфорт както през лятото, така и през зимата. Двете камери, запълнени с аргон осигуряват още по-ниски нива на топлопреминаване и максимална топлоизолация.
Благодарение на добре подбраната конфигурация на стъклата, коефициентът на топлопреминаване на стъклопакета Ug е 0.5 W/m2.K, който спомага за постигането на коефициент на топлопреминаване на целия продукт Uw = 0.86 W/m2.K (при нормативни изисквания за алуминиева дограма Uw ≤ 2.0 W/m2.K).

ВиК:
Комплексът е с изцяло новоизградена водопроводна и канализационна системи, свързан е към градската канализационна мрежа посредством усилени PVC тръби, а с водопроводната мрежа чрез HDPE тръби. Заложени са изолационни материали, осигуряващи обезшумяване и комфорт.

Електро Инсталации:
Електрозахранване
Комплексът има собствен трафопост с подсигурена мощност и заложени резерви в захранването.
Към всяко паркомясто е предвидена инсталация за зареждане на електромобили и хибридни автомобили.

Слаботокова инсталация:
Базовият продукт включва напълно изградени и монтирани:
• Окабеляване за сигнално охранителна инсталация;
• Окабеляване за кабелна телевизия и високоскоростен оптичен интернет - във всяко помещение са предвидени изводи;
• Аудио Видео домофонна система, свързана с рецепцията и входната врата на индивидуалната сграда;
• Окабеляване за Smart Home, което при желание на собственика на жилището, дава възможност за:
Дообогатен продукт, получен чрез въвеждане на единна интегрирана KNX платформа за интелигентно управление на дома, осигуряваща свързаност и управление на системите за климатизация, вентилация, осветление, слънцезащита, домакински електроуреди, видеонаблюдение, пожароизвестяване, домофонни системи, мониторинг и контрол на технологични съоръжения, поливни системи, симулиране на присъствие, енергиен мениджмънт и др., като те бъдат управлявани, настройвани и наблюдавани автоматично или ръчно, включително и от различни мобилни устройства отдалечено, през Интернет. Автоматизираното управление на сградните отоплителни, вентилационни и климатични инсталации осигурява по-висок комфорт на обитателите и спомага за намаляване на енергийното потребление, както за безопасността при използването на различните уреди в дома.

Отопление, вентилация и климатизация (ОВиК):
Продукт: Daikin Altherma LT – цялостно индивидуално за всеки апартамент решение с термопомпа, използващо природен източник на енергия.
Термопомпата извлича нискотемпературната енергия от околната среда и повишава температурата й за отопление на сградата. Извличането на топлина от възобновяеми енергийни източници изисква само 1kW електрическа енергия за да се генерират 3 до 5 kW отоплителна мощност. Системите с термопомпа са 3 до 5 пъти по-ефективни, отколкото отоплението с органични горива и имат възможност да отопляват едно жилище напълно, даже и през най-студените зимни дни.
Системата включва:
• Външно тяло (термопомпа), разположено на покрива - извлича свободната топлина от околния въздух и повишава температурата му. Тази увеличена топлина се предава през хладилен кръг към вътрешният хидробокс;
• Вътрешно тяло (хидробокс), разположено в сервизно помещение - предава топлината от хладилния агент към циркулиращата в системата вода - подово отопление и резервоар за гореща санитарна вода. При режим охлаждане, водата
в хидробокса може да се охлади до 5°С и да се пусне да циркулира през вентилаторните тела (конвектори);
• Резервоар за битова вода – 260 л. резервоар от неръждаема стомана, разположен в сервизно помещение; - поддържа максимално ниво на енергийна ефективност като загрява гореща вода за санитарни нужди. Комбинацията от електрически нагревател в горната част на резервоара и топлообменник свързан с термопомпата в долната му част гарантира разход на минимално количество енергия за загряване на вода;
• Подово нискотемпературно отопление и конверторна климатична система, работещи в синергия за максимален комфорт;
• Седмичен таймер, който позволява контролиране на вътрешната температура съгласно нуждите на потребителите.
Таймерът е програмируем по часове и по дни, така че е възможно намаляване на температурата през нощта или през уикендите и повишаване на температурата непосредствено преди ставане от сън сутрин или преди връщане на хората вкъщи;
• Възможност за Smart Home интергация;
• Много ниски шумови нива на външно и вътрешно тяло;

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 17.05 MB)

 Изтегли план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.04 MB)

 Изтегли план  2

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.82 MB)

 Изтегли план  3