LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Атрактивен парцел за инвестиция, с гледки към езеро Панчарево

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / С. ПАНЧАРЕВО   На картата
Цена  
600 000
240 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
2500 м²

Референтен номер:
SOF-123436
Инфо пакет

Разстояния
12 км 12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 12 км
  • Летище Sofia (SOF): 12 км
Гледки от имота
  • Гледка към езеро

Представяме урегулиран поземлен имот за продажба, парцел на забележително място, сред зеленината на Панчарево и с панорамни гледки към езерото.

Бизнес възможност!

Ако търсите атрактивен парцел за строителството или бизнес, непосредствено до природата с изключително чист въздух, този имот е с възможност за незабавно строителство.

Парцелът е подходящ за спортен център, частно училище, детска градина, дом за възрастни хора или апарт хотел. Възможно е също съчетание на жилищна част и бизнес.

Панчаревското езеро е язовир в горното течение на река Искър. Живописната природа и близостта му до столицата го правят любимо място за излети и почивка.

Параметри

Парцелът е с площ 2 500 кв.м.

Имотът е с възможна 2 600 - 3 000 кв.м РЗП. Има асфалтиран достъп.

Предлагаме и опция за закупуване на два съседни имота.

Панчарево - балнеоложки курорт и квартал в югоизточната част на столицата.

Популярният квартал се намира само на 12 км от центъра на София, между Витоша и Лозенска планина, в края на Панчаревския пролом на река Искър. Районът се застроява предимно с модерни крайградски къщи за целогодишно живеене и със затворени комплекси, обхваща и част от престижен новоизграждащия се жилищен район около парк-комплекс Камбаните в подножието на Витоша.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти