Офис в модерна бизнес сграда на бул. Цар Борис III

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. КЪРШИЯКА   На картата
Цена  
436 380 (без ДДС)
1 000 €/м²
(без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Офис

Обща площ:
436.38 м²

Етажност:
7

Етаж:
2

Референтен номер:
PLV 75106
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
2 км 16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 2 км
 • Летище Plovdiv (PDV): 16 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към града
 • Гледка към река
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Климатици
Климатизация
 • Климатици инверторни
 • Климатици стандартни

Този просторен офис е част от новострояща се модерна бизнес сграда, намираща се на бул. Цар Борис III Обединител срещу Международен панаир Пловдив.
Сградата ще разполага със стъклена окачена фасада, която ще допринесе за максималната осветеност на работните места.

Oфисът е разположен на 2-ри етаж и има квадратура от 436,38 кв. м..

Бизнес сградата се състои от подземен паркинг и три нива с офиси. За продажба за обявени четири офиса на второ ниво с площ от 216 кв.м. до 437 кв.м..

Офисът е изключително подходящ за големи ИТ фирми.

Местоположение:
Офис сградата е разположена на главна артерия в централната градска част в близост до пешеходната зона. Районът е привлекателен и благоустроен. В непосредствена близост има магазини, офиси на банки, удобни за паркиране зони, жилищни сгради и др.

Потенциал на ИТ и аутосорсинг в Пловдив
Пловдив е вторият най-важен град в България, в съответствие с неговите демографски данни и втора аутсорсинг дестинация след София с 5000 наети служители в сектора IT % BPO. Градът привлича работна сила от регион, който е населен от 1.3 милиона души, които живеят в самия град или в непосредствена близост. Силно развита образователна система от общодържавно реномирани гимназии и университети служи като добър извор за кадри за ИТ и аутсорсинг индустрията. Още повече, образователната система става все по-адаптивна и е отворена за сътрудничество с бизнеса, въвеждане на съвместни курсове, стажове и ориентирани към индустрията програми. Сравнително новият процес на възникване на благоприятна екосистема за ИТ и аутсорсинг е набелязан от местните власти като основен път за развитие на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти