Комуникативен офис в топ центъра на Пловдив

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. ЦЕНТЪР / БИБЛИОТЕКА ИВАН ВАЗОВ   На картата
Цена  
63 900
830 €/м²
Тип:
Офис

Обща площ:
77 м² (чиста площ: 68 м² плюс общи части: 9 м²)

Етаж:
3/5

Референтен номер:
Plv 2444
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Електрически печки

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 10 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки

Предлагаме за продажба новопостроено офис помещение, тип отворена площ, разположено в модерна пететажна сграда (2013 година) в супер центъра на развития град Пловдив,в близост до Библиотека Иван Вазов и Тотал Спорт.

Помещението „Open Space“ е с южно изложение и се намира на трети етаж, като разкрива гледка към дърветата, разположени в непосредствена близост до прозорците. Освен офис помещението, имотът включва и санитарен възел. Простира се върху 77 кв.м., от които 68 кв.м. е чистата площ.

Сградата, разположена в супер центъра на града, е завършена от висококачествени строителни материали, спрямо съвременните решения в строителния дизайн. Друг плюс е отличната локация за успешно функциониране на разнообразие от бизнес начинания, което се гарантира от лесния достъп и близостта до всички необходими обществени институции и удобства, намиращи се в централната градска част.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти