Мария Венкина

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Мария Венкина е професионален консултант с богат опит и образование в сферата на туризма и мениджмънта.

Мария завършва средното си образование в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ в град Пловдив, след което продължава образованието си в Европейски колеж по икономика и управление, където придобива специалността "Мениджмънт на туристическите услуги". След това завършва успешно и бакалавърска степен по Маркетинг в ПУ "Паисий Хилендарски" в същия град. Тя владее английски език отлично и е с добри познания по немски език, което ѝ позволява да общува ефективно и с лекота с клиенти от различни националности.

С дълъг стаж в индустрията на туристическите услуги, през годините Мария се утвърждава като успешен управител на туристическа агенция и хотел. През 2023 година, Мария се присъединява към екипа на LUXIMMO като консултант. Този професионален ход не просто допълва, а обогатява нейния опит и знания.

Тя е целенасочена, държи на персонализираното отношение към всеки клиент и с удоволствие влага цялата си енергия и професионални познания в предстоящата сделка. Тя вярва, че с ясна визия, добра екипна работа, целенасоченост и не на последно място винаги с усмивка, дори най-сложният казус може да бъде увенчан с успех.

В работата си Мария следва личното си мото за постоянен стремеж към перфекционизъм. Тя се отличава също с комуникативност и добра организация, което й позволява да работи ефективно и да осигурява високо ниво на обслужване.

В свободното си време Мария обича да пътува и да опознава нови култури. Има страст към кулинарията и активно се занимава с благотворителни инициативи.


Всички отзиви за Мария Венкина
ОТЗИВ ОТ Ivan Wong

Мария Венкина от Luximmo Estates в Пловдив, е най-добрият консултант на недвижими имоти, който съм виждал. Тя е честна, трудолюбива и много ефективна. Горещо я препоръчвам на всички потенциални клиенти.

ОТЗИВ ОТ Ivan Wong
ОТЗИВ ОТ Марианна Гузенко

Най-доброто обслужване, добра комуникация, намерихме страхотен апартамент толкова бързо. Наистина препоръчвам.

Също така препоръчвам Мария Венкина от офис Пловдив, много полезен и много мил човек.

ОТЗИВ ОТ Марианна Гузенко
ОТЗИВ ОТ Анка Филипова

Изключително съм доволна от съвместната ни работа с Мария Венкина от пловдивския офис!!!

Нещата се случиха бързо и професионално.

Благодаря Мария!!!

ОТЗИВ ОТ Анка Филипова