Жилищен комплекс с Акт 16 до Mall Plovdiv и Гребната база

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ / ДО MALL PLOVDIV   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
Цена при запитване

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Тристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Гаражи и паркоместа

Площи:
256.31 м² — 256.31 м² Арх. планове

Референтен номер:
PLV-71730
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към парк

Вижте тук новата фаза на комплекса, с голям избор от жилища в процес на строителтво!

Представеният жилищен комплекс е ситуиран непосредствено преди Mall Plovdiv - на 2 минути път с кола до центъра на града и парка на Гребната база, както и близо до спирки на градски транспорт, училища, детски градини и магазини.

Комплексът има Акт 16 от февруари 2018 г.

За продажба са останали налични няколко последни 3-стайни и многостайни апартамента.

Комплексът включва 8 секции, от 5 до 8 жилищни етажа с двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като квадратурите са от 48 до 260 кв.м.

Преобладаващo е ниското строителство, като на последните етажи са разположени голeми апартаменти - до 260 кв. м. Светлата част между тавана и пода на апартаментите е 2.80 м.

Сградите са изключително луксозни - с окачена вентилируема фасада (най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

Парковата среда, до която е ситуиран комплексът, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея.

На разположение на живущите в комплекса ще e вътрешния двор (2 500 кв.м) - стилно оформено парково пространство с градинско осветление, декоративни цветя и райграс, които се подържат целогодишно, просторен и модерен детски кът.

Инвеститорът на сградата е лидер в областта на търговията, производството и продажбата на метали и метални изделия в Югоизточна Европа. Компанията е основана през 1990 г. с централен офис гр. Пловдив. От няколко години компанията разшири дейността си и като инвеститор на жилищни обекти в строителния сектор, като залага на качество и стабилност при изпълнение на строителството, коректност, лоялност и надежност в отношенията си с клиенти и партньори.

Вижте тук новата фаза на комплекса, с голям избор от жилища в процес на строителтво!

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 11.35 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 11.35 MB)

 Изтегли план  1