Ралица Емилова

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Ралица Емилова се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Завършва средното си образование в Природоматематическа гимназия "Св.Климент Охридски", град Монтана. Продължава висшето си образование в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" със специалност Финанси. Владее английски език на отлично ниво.

В началото на професионалния си път Ралица трупа опит като търговски представител, преди да се насочи към сферата на недвижимите имоти.

Тя е комуникативна личност, която винаги подхожда с позитивно отношение към всеки казус. Само за 2 месеца от присъединяването си към Luximmo Ралица успя да реализира 5 сделки.

Свободното си преме обича да прекарва със семейството си в разходки и екскурзии.
Всички отзиви за Ралица Емилова
ОТЗИВ ОТ Пепи Иванов
Казвам се П.Иванов и днес подписах предварителния договор за покупка на жилище в прекрасен комплекс. Имах удоволствието и късмета съдбата да ме срещне с брокер Ралица Емилова.Това лъчезарно момиче за своята крехка възраст ме грабна с отношението и професионализма, които представяше апартаментите в комплекса.Нямаше въпрос, на който да не ми отговори обстойно и изчерпателно, без излишни думи. В един момент срещу мен имах приятел, а не брокер, който ми помогна да направя най-добрия избор за мен и моето семейство. Благодаря ти, Ралица! Продължавай все така и успехът винаги ще бъде твой спътник! Бъди здрава!
ОТЗИВ ОТ Пепи Иванов
ОТЗИВ ОТ Веско Банкатев
Искам да искажа благодарноста към брокер РАЛИЦА за професионализма и желанието с което работи.Искрено и благодарим за перфектно свършената работа.ВЕСКО И ПЕТЯ.
ОТЗИВ ОТ Веско Банкатев
ОТЗИВ ОТ Пепи Иванов
Здравейте!!! Казвам се П.Иванов и днес подписах предварителният договор за покупка на жилище в този прекрасен комплекс.Имах удоволствието и късмета преди десетина дни съдбата да ме срещне с брокер Ралица Емилова.Това лъчезарно момиче за своята крехка възраст , ме грабна със отношението и професионализма с който представяше апартаментите в комплекса.Нямаше въпрос на който да не ми отговори обстойно и изчерпателно, без излишни думи и разтягане на,, локуми,,.В един момент срещу мен имах приятел а не брокер ,който ми помогна да направя най-добрият избор за мен и моето семейство.Благодаря ти Ралица !!! Продължавай все така и успехът винаги ще бъде твой спътник! Бъди здрава!
ОТЗИВ ОТ Пепи Иванов

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Ралица Емилова в медийни публикации

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...

01.11.2023, LUXIMMO

Брокери на месец октомври 2023

В работата си да проявиш лично отношение и да дадеш всичко от себе си не е тактика за затваряне на сделката, а базата на добрата услуга, която клиентът заслужава да получи. Ние знаем ...

10.12.2020, LUXIMMO

Ралица Емилова, офис Luximmo Пловдив: Добрият брокер трябва да е влюбен в професията си

Още едно ново лице в офиса ни в Пловдив бележи резултати, трупа опит и гради име на имотния пазар в града под тепетата. Представяме Ви една млада дама - Ралица Емилова, която само за 2 месеца ...