LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
акт 16

Къщи и апартаменти в затворен комплекс близо до град Дряново

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ГАБРОВО / БЛИЗО ДО ГР. ДРЯНОВО   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Апартамент, Къща, Къща-близнак, Редова къща, Планинска къща, Вилa

Обща площ:
118 м²

Етаж:
1,2,3

Стаи:
4

Спални:
2-4

Бани:
1

Референтен номер:
VT 118342
Инфо пакет

Отопление
Камина / Локално парно

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Бани
Вана, Оборудвана баня

Разстояния
230 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 230 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

Имотът, който имаме удоволствие да представим е затворен комплекс в село,разположено само на два километра от град Дряново и в близост до туристическите и исторически центрове - Велико Търново, Габрово и Трявна. Изграден в хармония с местната природа и следвайки естествения релеф на терена.
Върху площ от 43 000 кв. м. са изградени 75 еднофамилни и редови къщи с обща разгъната площ от близо 19 000 кв.м Къщите са внимателно разположени сред дървесната растителност, като от всеки балкон се разкриват зашеметяващи гледки към Стара планина Средата на селището се допълва от оригинални каменни зидове, естествени зелени площи и алеи без асфалт и бетон. Със собствен горски парк от 18 000 кв.м и запазена естествена растителност .
Седемдесет и петте еднофамилни къщи построени в комплексът са проектирани в традиционния архитектурен стил за района в съчетание с функционално вътрешно разпределение и специално разработен интериорен дизайн осигуряващ уют и комфорт за ползвателите. Комбинацията от качествено строителство, модерни ниско енергийни климатични инсталации, традиционни камини и обзавеждане от естествена дървесина и тъкани гарантират качество на живот и отдих за всеки.
Сградите са монолитни, със стоманобетонова конструкция.Всички стени са изпълнени с тухли и вароциментова мазилка, без гипсокартон. Покривните конструкции са от дървена конструкция и керемиди висок клас. Фасадите са с изолация /5 см дебелина/, минерална мазилка и декоративен щампован бетон. Къщите се предлагат с 95% завършеност - стени и тавани шпакловани и боядисани, бани напълно завършени и оборудвани със санитарен фаянс и стъклени душ кабини, подове в коридори, стълбища и дневна с плочки, изградени камини, вградени окабеляване и разводка за монтаж на сплит системи за отопление и охлаждане, окабеляване за системи за сигурност и комуникации. Възможност за цялостно оборудване и обзавеждане по желание на бъдещия собственик.
Комплекса ще разполага с многофункционална сграда със заведения за хранене, конферентни зали, офис за споделена работа, фитнес салон, детска занималня, търговски обекти и уелнес център. В парковата среда ще са на разположение открит басейн, детски кът и места за релакс.

На разположение за продажби са 38 еднофамилни къщи с две, три и четири спални с квадратури от 118 до 254 кв.м.

За повече информация и желание за оглед се свържете с нас!


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти