LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Атрактивен парцел за застрояване на първа линия на морето във Варвара

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. ВАРВАРА   На картата
Цена  
6 344 400
100 €/м²
Тип:
Земеделска земя, Парцел за инвестиция

Обща площ:
63444 м²

Референтен номер:
LXH-66542-23803
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
84 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 84 км
 • Магазин за хранителни стоки: 900 м
Гледки от имота
 • Гледка към морето
 • Гледка към планината

Представяме на Вашето внимание атрактивен парцел за застрояване с площ 63 444 кв.м. на първа линия на морето в курорт Варвара. Безупречната локация на имота, на полуострова над малък пясъчен плаж и скалистия бряг на курорта, с невероятни гледки към морето и Странджа планина, дава възможност за построяване на привлекателен курортно-рекреационен обект като ваканционното селище.

Параметри


 • Вид и статут: Имотът се състои от 4 съседни парцела със статут на земеделска земя.
 • Регулация: нерегулиран, граничи с регулацията на с. Варвара.
 • Път: в близост до път, достъпен през зима.
 • Проект: да, идеен проект за ваканционното селище с хотелска част.

Показатели за застрояване:


 • в обхвата на Зона „А“ - плътност на застрояване - 20 % ; Кинт - до 0,5; минимална озеленена площ - 70%; височина - до 7,5 м;
 • в обхвата на зона "Б" - плътност на застрояване - 30 % ; Кинт - до 1,2; минимална озеленена площ - 50%; височина - до 10 м.

Предимства на имота:


 • Парцелът попада в общия устройствен план за застрояване. Лицето към морето в североизточната част на имота е над 250 м, а северозападната част над плажа е 150 м.
 • Имотът е с лека денивелиция от границата на регулацията към морския бряг, позволяващ морската панорама в три изложения.

Локация
Морският курорт Варвара се намира в подножието на Природен парк Странджа, между градовете Царево и Ахтопол. Поради отдалечеността си курортът е успял да запази чистата си природа и кристалните морски води. Курортът е обграден от скалистите заливи с подводни рифове и пещери, подходящи за подводен риболов и гмуркане.

Местността е популярна с прекрасната комбинация на планината и морето, където можете да се насладите на чистия девствен плаж през горещите летни дни или на излет в планината през облачните и хладни пролетни и есенни месеци.

Този имот е отлична инвестиция! Обадете ни се за оглед и консултация!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти