ПЪРВА
ЛИНИЯ

Уникални парцели с плаж с отличен инвестиционен потенциал

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. ВАРВАРА / ПЪРВА ЛИНИЯ МОРЕ И ПЛАЖ На картата
Цена  
280 000 240 000 (без ДДС)
34 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Земя, Парцел за инвестиция

Обща площ:
6996 м²

Референтен номер:
DSR 025-67221
Инфо пакет

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Бихме искали да ви представим тези два уникални парцела, разположени в красив район на плажа, между бреговата ивица и природен парк „Странджа”.

Това, което прави парцелите уникални е съчетанието от няколко фактора. Те се намират в началото на скалите, които водят надолу към морето, правейки местоположението им усамотено и спокойно. Те също така граничат с два други парцела, които са разположени по-ниско, което означава, че бъдещи сгради няма да препречват гледката на север. Разстоянието до село Варвара е 150-200 м, а малко по-нататък започва природен парк „Странджа”.

Общата площ на парцелите е 14000 кв.м., като двата поотделно са с площ 6996 кв.м. и 7000 кв.м. и могат да се купят заедно или поотделно:

Парцел 30 - 7004 кв.м. - 240 000 евро
Парцел 31 - 6996 кв.м. - 240 000 евро
Парцели 30 и 31 - 14000 кв.м. - 430 000 евро (34 Евро на кв.м.)

Бъдещи характеристики на застрояване:
Максимална плътност - 25%
Максимален Кинт - 0,5
Височина - 5,5 метра

Предната страна на парцела е с дължина над 100 м и според градоустройствения план се класифицира като имот на първа линия с гледка на изток и североизток към морето.

Надморската височина е 5-10 м, което се смята за оптималната височина за построяването на луксозна вила, тъй като тази височина гарантира по-ниска влажност на въздуха, отколкото на морското ниво. Склонът към морето не е стръмен и липсата на заведения и обществени съоръжения на плажа гарантира тишината и спокойствието на собствениците на имота. Параметрите на имота позволяват построяването на триетажна вила, от която ще се откриват великолепни гледки към морето и хълмовете.

Площта на парцела и строителните параметри позволяват и реализирането на алтернативни проекти. Може да се построи ваканционно селище или къщи, като вода и електричество има само на 100-150 м от имота. Благодарение на природните си дадености районът е идеален за риболов, лов и планинарство.

Варвара се намира на юг от Бургас и на 3 км на север от Ахтопол. През последните години Варвара се превърна в прекрасно място за почивка за тези, които търсят спокойствие и усамотение. Варвара е и любимо място на гмуркачите, тъй като районът изобилства от подводни пещери.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти