LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Двуетажна къща с четири спални и веранда в отличен еко-комплекс

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / ГР. СВЕТИ ВЛАС / М-Т КАСАДА   На картата
Цена  
400 200 (без ДДС)

Задължителна такса поддръжка:  € 15 / м² / Годишно

Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
200.10 м²

Етажност:
2

Стаи:
5

Спални:
4

Бани:
4

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
LXH-113333
Инфо пакет

Състояние
до ключ (с настилки и боядисан)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Гредоред / Тухла

Разстояния
35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 35 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към морето
Строителство
 • Гредоред
 • Тухла
Отопление
 • Климатици

Представяме къща с четири спални, разположена в еко-комолекс с отлична локация, в подножието на Стара планина и край брега на морето в Свети Влас.

Къщата е част от втори етап на строителство на комплекса. Очаквано завършване - декември 2024 г.

Къщата е в стил "стара Българска къща", с обща площ 199.30 кв.м, предлага прекрасен панорамен изглед към морето и вдъхновяващи гледки към гората.

Разпределение:


 • първи етаж - дневна с кухненски бокс и трапезария, тоалетна, спалня с баня с тоалетна, веранда;
 • втори етаж - три спални със собствени бани с тоалетна, мокро помещение, тераса;

Имотът ще бъде завършен "до ключ", без обзавеждане.

Посочената цена е без ДДС.

Комплексът ще се развие в рамките на три етапа, в които са предвидени изграждането на жилищни къщи, апартхотел, обществен център с много зеленина и вътрешни алейни мрежи. Първият етап на строителството на еко-комплекса стартира в началото на 2020 г. и вече е завършен. Състои се от 36 къщи (30 единични и 6 къщи-близнак), вътрешна алейна мрежа, тротоари, алеи, паркинги. Вторият етап се състои от 29 къщи (21 единични и 8 къщи-близнак) с очаквано завършване - края на 2024 г.

Архитектурният образ на къщите може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградата е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи.

Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда, което в съчетание с близостта на морето, планината и престижната локация напълно оправдава инвестицията в закупуване на къща в комплекса.

Всяка спалня е със собствена баня/WC. От всички нива на всяка къща ще има прекрасна панорама към морето, гората и курорта. Покривът на имотите е скатен, с дървена конструкция и декоративни елементи. При строителството са използвани природосъобразни материали, с уникална концепция, къщите да се слеят в едно със заобикалящата ги горска среда. Проектираните къщи осигуряват комфортна среда на обитателите, в която могат да преживеят неповторимостта на гората и морето в едновременност.

Прекрасна морска панорама с подчертан наклон на юг.

Разработената градоустройствена концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като от всички нива на всяка къща има панорама към морето и гората.

Комплексът се състои от:

 • еднофамилни жилищни сгради, двуфамилни жилищни сгради (къщи-близнак) и редови къщи;
 • свободно средно застрояване за обществено обслужване (апартхотел и параклис), които не възпрепятстват видимостта към морето на къщите.
 • два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура.

В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър и много други.

Местоположението е в района до 90 км еко-мрежа, обхваща подножието на източна Стара планина

По пътя туристите имат възможност да видят редки и защитени растителни и животински видове. Някои от които са включени в Червената книга на България, чешми с изворна вода, беседки и заслони, каменни параклиси с икони на православни светци по протежението на цялата екопътека, което прави разходката изключително интересна и опознавателна.

Годишната такса поддръжка е в размер на 15 евро/кв.м.

Разстояния:

 • Летище Бургас – 40 км;
 • Центърът на Свети Влас - 1 км;
 • Автобусна спирка - на 5 минути пеша.

За допълнителна информация и организиране на оглед, моля свържете се с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти