LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Атрактивен регулиран парцел в Буджака, Созопол

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / ГР. СОЗОПОЛ   На картата
Цена  
200 000 165 000
66 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
2500 м²

Референтен номер:
BPS 1769
Инфо пакет

Разстояния
35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 35 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към планината
  • Гледка към хълмове

Представяме на вашето внимание парцел УПИ с площ от 2500 кв.м. и живописна локация, само на 300 метра от морето в местността Буджака, град Созопол. От парцела се открива панорама към морето, Райския залив и близките хълмове. Морският град е разположен на няколко малки полуострова в южната част на Бургаския залив, в Югоизточна България. Градът привлича туристите с богатата си история, голямо разнообразие от архитектурни паметници, красива и чиста природа, много културни мероприятия, включително ежегодните празници на изкуствата Аполония.

Парцелът се намира на асфалтова улица с комуникации. Подходящ е за строеж на еднофамилна къща или сграда с апартаменти, със следните строителни параметри:
Плътност на застрояване - 20%
Кинт - 0.8
Максимална височина - 7 метра.

Красивият морски град Созопол е разделен на две части – Стар и Нов град, които на свой ред са разделени от Морската градина. Курортът е снабден с всички необходими градски удобства и се характеризира с лесен и бърз достъп до големия град Бургас (35 км) с международно летище.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. .

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на .


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти