LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
акт 16

Хотел с басейни на първа линия море в Слънчев бряг

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / К.К. СЛЪНЧЕВ БРЯГ   На картата
Тип:
Хотел, Бизнес

Обща площ:
11546 м²

Площ на парцела:
7325 м²

Етажност:
4

Стаи:
170

Асансьор:
да

Референтен номер:
LXH-108686
Инфо пакет

Състояние
добро

Отопление
Слънчеви колектори

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
32 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 32 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Слънчеви колектори
Климатизация
  • Климатизация

Представяме за продажба функциониращ хотелски комплекс, разположен на първа линия до плажа на Слънчев бряг. Локацията е в спокойната южна част на курорта, на около 2 км от центъра, на 5 км от Стария Несебър.

Сградата е с Акт 16. РЗП - 11 546 кв.м, парцел - 7 325 кв.м.

Хотелският комплекс се стопанисва и поддържа отлично, има чудесно онлайн представяне и много добра оценка от своите гости.

Капацитет

Хотелът разполага с леглова база от 340 основни и 130 допълнителни легла, разпределени в 8 единични стаи, 131 двойни стаи, 25 студиа и 6 апартамента. Стаите и апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани, с просторни помещения с френски прозорци.

В хотела има централна климатична инсталация, като захранването за отопление и охлаждане се осъществява от два климатични центъра посредством чилъри, италианско производство. Има и изградени соларни системи за затопляне на водата.

Басейни

На територията на комплекса са разположени 3 басейна: открит басейн за възрастни, детски басейн, закрит басейн с обща квадратура заедно със зелените площи от 4 365 кв.м, с покрита естрада от 17 кв.м.

Заведения

Към хотела има ресторант и бирария с общо 290 места, от които 229 - на закрито, както и бар към басейна с 45 места, лоби бар със 17 места. Застроената площ на ресторанта, бирарията и складовите помещения е 776 кв.м, РЗП - 1 565 кв.м.

Спорт и анимация за деца

Хотелът предлага разнообразие от спортни и активни занимания и за възрастни и деца: игрище за плажен волейбол, футбол, фитнес, детска площадка и стая за игри. За децата са разработени специални развлекателни програми в детски клуб. Провежда се и водна анимация в басейните.

Има опция за продажба като бизнес, с прехвърляне на дружествените дялове. Свържете се с нас за професионална консултация.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти