ПЪРВА
ЛИНИЯ

Панорамен парцел на първа линия море в Синеморец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. СИНЕМОРЕЦ / ПЛАЖ БУТАМЯТА   На картата
Цена  
200 000
100 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
2000 м²

Референтен номер:
BPS 1756

Разстояния
62 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 62 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към плаж

Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот с площ от 2000 кв.м. на първа линия от морето и на 300 метра от плаж Бутамята във ваканционно селище Синеморец, разположено върху живописен полуостров, южно от устието на река Велека, на 5 км южно от Ахтопол и на 62 км от развития морски град Бургас с международно летище.

Безспорен плюс на имота е красивата и просторна морска панорама, която открива. Парцелът се намира в местност Поляните, в близост до хотел Аполония Палас и е подходящ за строеж на жилищен комплекс или къща. Парцелът е делим, като е възможен бартер за апартамент в Бургас.

Синеморец е село в Югоизточна България, част от община Царево. Предлаганият парцел е в близост до оживения централен плаж Бутамята, който разполага с чадъри, водни колелета, места, откъдето може да купите храна и напитки. Ваканционното селище е снабдено с ежедневни удобства и предлага красиви и непокътнати природни картини.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. .

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на .


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

ПЪРВА
ЛИНИЯ
Парцел в регулация
гр. Приморско
Бургаска област, България

Площ: 4470 м²Площ на парцела: 4470 м²

Цена  670 500
Парцел в регулация
гр. Созопол
Бургаска област, България

Площ: 2500 м²

Цена  200 000  165 000
Земя
Близо до гр. Обзор
Бургаска област, България

Площ: 3200 м²

Цена  250 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти