Традиционна къща в Стария град на Несебър

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / ГР. НЕСЕБЪР   На картата
Цена  
330 000
Тип:
Къща

Обща площ:
323 м²

Етаж:
4

Референтен номер:
TAN 015
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 35 км

Ние ви предлагаме тази уникална възможност да станете собственик на триетажна къща в старинния квартал на град Несебър - град с историческо значение и популярна туристическа дестинация, разположен на няколко километра от световно известния морски курорт Слънчев бряг - най-големият на българското Черноморие. Къщата е в перфектно състояние, има три етажа и екстериора й е проектиран, в същия стил като останалата част от къщите в тази част на Несебър, като по този начин е съчетано новото и старото по атрактивен и незабравим начин.
Къщата е с обща площ от 325 кв. м., без балконите. Подземният етаж разполага с няколко складови помещения и помещение подходящо да се използва като стая, със собствен санитарен възел и баня. На приземния етаж е разположен реално първият жилищен етаж с голям хол с отделен кухненски бокс и кът за хранене, има също така и отделна баня с тоалетна на ​​този етаж. Вторият жилищен етаж разполага с три стаи хотелски тип , всяка със самостоятелен санитарен възел, мини-бар и кабелна телевизия. Третият жилищен етаж представлява самостоятелен апартамент, с две спални, хол с кухненски бокс. Всяка стая е с отделен балкон.

Дограмата е PVC немскa na firmata REHAU, цвят златен дъб;
Терасите са с метални парапети;
Подовите настилки в стаите са ламинат;

Несебър е една от най-известните туристически дестинации и морски пристанища на Черно море, който се е превърнал в популярен район за отдих, благодарение и на близостта си до най-големия български черноморски курорт, Слънчев бряг, който е разположен непосредствено на север от Несебър.
Несебър във времето няколко пъти се оказва на границата на застрашена империя и като такъв той е град с богата история. Старата част на града се намира на полуостров (по-рано остров), свързан със сушата чрез тесен провлак, и носи доказателства за живота на различни цивилизации в течение на своето съществуване. Изобилието от исторически сгради подтикна ЮНЕСКО да включи Несебър в списъка на обектите на световното наследство през 1983 г.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Къща
к.к. Слънчев бряг
Бургаска област, България

Площ на сградата: 158.30 м²Площ на парцела: 860.50 м² Спални: 2 Етаж: 1

Цена  580 000
Къща
к.к. Слънчев бряг
Бургаска област, България

Площ на сградата: 410 м²Площ на парцела: 1233 м² Спални: 3 Етаж: 1

Цена  890 000
Вилa
к.к. Слънчев бряг
Бургаска област, България

Площ на сградата: 222 м²Площ на парцела: 765 м² Спални: 3 Етаж: 1

Цена  640 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти